KNR TV søger 1 journalist

Fakta

Stillingstype: Journalist

Virksomhed: KNR 

Ansøgningsfrist: 17. november 2024

Kontakt: TV-chef Mathias Davidsen Lynge, pr. mail mda@knr.gl eller redaktør Nûno Pedersen, mail nis @knr.gl

KNR TV søger 1 journalist til ansættelse pr. 1. december 2024 eller efter nærmere aftale. KNR TV udvikler nye former for Tv-program typer. Vi lægger vægt på at inddrage seere fra hele landet, ligesom vi også lægger vægt på at fortælle den enkeltes borgers historie og den samfundsrelevante historie.

Annonce:

Vi sender den populær kulturprogram Illeq, 2 gange ugentligt. Og udover Illeq, laver vi lange udsendelser, som gør vores arbejde meget spændende. Vi vil gerne have dig som kollega hvis du er selvmotiveret og selvkørende, og kan motivere andre gennem din entusiasme.

Et godt grønlandsk sprog falder dig naturligt, du er god til at levere den lydmæssige fortælling og har fingeren på pulsen. Du skal kunne være TV-vært mindst 2 gange månedligt, og det betyder at du skal regne med at du skal have aftenvagter mindst 2 gange om måned. 

Udover erfaring med TV er det er en fordel, at du har kendskab til teknik og mod på at bruge sociale medier.

Vi kan tilbyde dig en dynamisk arbejdsplads med fokus på kreativitet og kvalitet, og en dagligdag i et godt kollegialt miljø. 

Løn og ansættelsesforhold:

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til-og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Namminersorlutik oqartussat / Selvstyret og pågældende forhandlingsberettige organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til TV-chef Mathias Davidsen Lynge, pr. mail mda@knr.gl eller redaktør Nûno Pedersen, mail nis @knr.gl

Ansøgningsfrist

17. november 2024

Søg denne stilling

Powered by Labrador CMS