Er du socialassistent eller pædagog, og interesseret i at arbejde med ledelse, så se her

Fakta

Stillingstype: Socialassistent eller Pædagog

Virksomhed: Meeqqat Angerlarsimaffiat Ivaaraq

Ansøgningsfrist: 15. november 2024 12:00

Kontakt: Inge Kolby Pedersen+299 64 57 44

Meeqqat Angerlarsimaffiat Ivaaraq, søger en afdelingsleder til vores blå afdeling pr. 1. Januar 2025 

Ivaaraq er den eneste multihandikap døgninstitution i Grønland og vores beboere kommer fra hele landet, hvorfor et tæt samarbejde med vores beboeres forældre, er vigtigt. Vores daglige mål, er at give vores beboere et indholdsrigt og trygt liv. Da vores beboere er grønlandsk talende, vil det være en fordel med grønlandsk sprogkundskab

Ivaaraq består af 2 afdelinger; blå afdeling med plads til 10 beboere samt gul afdeling med plads til 5 beboer. Alle vores beboere er mere eller mindre multihandikappede, fysisk

Alle vores beboere har mulighed for at komme i vores aktivitetshus Orpigaq, ligesom vores aktivitets medarbejder også kommer rundt på afdelingerne for at deltage i at aktivere og motivere vores beboere i det daglige 

Som afdelingsleder, vil du have mulighed for tæt sparring med ledelsen og din ledelseskollega fra gul afdeling.

Vi tilbyder:

- en arbejdsplads i udvikling, hvor vi blandt andet vægter det tværfaglige højt.

- fokus på samarbejde, god kommunikation samt ikke mindst et godt arbejdsmiljø.

- en arbejdsplads med afvekslende arbejdsopgaver og en alsidig dag.

- tæt samarbejde i det daglige med den anden afdelingsleder, souschef og forstander.

Vi søger dig:

- som har ledelseserfaring, eller kunne tænke sig at udvikle sig med ledelse og har en del års erfaring som pædagog.

- som er interesseret i at arbejde med vejledning, fordeling af opgaver samt i samarbejde med Souschefen, udvikling af personalet, uanset om det drejer sig om pædagoger eller ufaglært personale.

- Vi ønsker en afdelingsleder, der er udadvendt, lydhør og positiv. Som ser udfordringer fremfor problemer.

Vores beboere er både børn og voksne. Vores målsætning er at tage udgangspunkt i den enkelte person, vedkommendes baggrund og kunnen. Vi arbejder på at vedligeholde og udvikle deres kunnen samt at have et godt samarbejde med vores beboers familier, hvoraf de fleste er bosiddende ude på kysten. 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Om Naalakkersuisut

Søger du udfordringer og har lyst til at præge hverdagen gennem dit arbejdsliv og være med til at forme fremtiden, så er et job hos Grønlands Selvstyre noget for dig.

Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover er din evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket vigtig.

Grønlands Selvstyre består af en Centraladministration, med mere end 650 ansatte fordelt på flere departementer, samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Grønlands Selvstyre. Centraladministrationens opgave er, at sikre Naalakkersuisut (regeringen) et solidt politisk beslutningsgrundlag, samt at føre de politiske beslutninger ud i livet.

Du kan læse mere om Grønlands Selvstyre på http://www.naalakkersuisut.gl/job

Send ansøgning

Powered by Labrador CMS