Project Manager søges til Visit Greenland

Fakta

Stillingstype: Project Manager

Virksomhed: Visit Greenland

Ansøgningsfrist: Løbende

Kontakt: Linda Kleist, på mail linda@visitgreenland.com eller tlf. 53 36 05

Er du klar til at tage del i udviklingen af Grønland som bæredygtig turistdestination, og har du skarpe evner inden for projektledelse, stakeholder management og kommunikation? Så er det måske dig, vi leder efter!

Hos Visit Greenland arbejder vi tæt sammen med regionale destinationsselskaber og lokale aktører for at drive turismeudvikling, der både styrker de enkelte destinationer og Grønland som helhed. Vores fokus er på bæredygtig vækst – økonomisk, socialt og miljømæssigt – med lokal forankring og ejerskab som fundament.

Interessen for Grønland som rejsemål vokser hurtigt, og med nye internationale lufthavne og ruter åbner der sig store muligheder. I Visit Greenland arbejder vi for at fremme ansvarlig turismeudvikling, der fremhæver Grønlands unikke styrker.

Har du drive og vil være med til at skubbe denne udvikling fremad? Hvis du har de rette kompetencer og passion for at bidrage til Grønlands fremtid, er du måske den projektleder, vi søger til vores Destination Development & Cruise team!

Om jobbet

Som projektleder bliver du en del af et team, hvor vi sammen skal sikre en målrettet og koordineret indsats inden for destinationsudvikling og krydstogtsturisme. Du skal være nysgerrig på de lokale udviklingspotentialer, og have evnen til at finde løsninger på et helt lokalt plan i tæt samarbejde med de lokale interessenter.

Opgaverne vil være alsidige, og du skal trives med at tage fat på de operationelle udfordringer, samtidig med at du holder et skarpt øje på den overordnede strategiske retning. 

Som Project Manager vil dine opgaver primært bestå i at:

● Bidrage til den nationale destinationsudvikling med fokus på ansvarlighed og kvalitet

● Være en nøglespiller i udvikling, implementering og evaluering af destinationsudviklingsprogrammer

● Drive projekter, der fremmer turismeudvikling i bygder og yderdistrikter

● Styrke samarbejdet med regionale turismeorganisationer og lokale turistaktører

● Deltage aktivt i nationale og internationale netværk

● Planlægge og eksekvere seminarer, workshops, konferencer og webinarer

● Indsamle og formidle kvalitative data til relevante aktører

Denne rolle kræver stærke projektlederevner, strategisk tænkning og evnen til at tage ansvar fra start til slut. Jobbet vil inkludere rejseaktivitet primært i Grønland. 

Om dig

Du er en målrettet teamplayer, der løser udfordringer effektivt i samarbejde med andre. Samtidig er du selvkørende og tager fuldt ansvar for dine opgaver, altid med motivationen for at levere dit bedste. På arbejdspladsen er du resultatorienteret, initiativrig og fleksibel med et skarpt øje for detaljer. Du kommunikerer flydende på grønlandsk, dansk og engelsk.

Derudover forventer vi, at du:

● Er udadvendt, nysgerrig og har en stærk evne til at opbygge relationer

● Har det godt med at jonglere flere opgaver samtidig

● Let tilpasser dig skiftende arbejdstider og perioder med øget arbejdspres.

● Trives med at samarbejde på tværs af teams

● Har indgående kendskab til det grønlandske samfund og kultur

● Har stærke skriftlige kommunikationsevner

● Kan planlægge og gennemføre projekter med fokus på både kvalitet og resultater

Ansøgning

Der søges en Project Manager med tiltrædelse primo 2025. Vi venter dog gerne på den rette kandidat. Bemærk at ansøgninger behandles løbende. Send din ansøgning hurtigst muligt til Head of Destination Development & Cruise, linda@visitgreenland.com

Aflønning og ansættelsesvilkår sker i overensstemmelse med stillingens krav på individuelle betingelser. Stillingen er i udgangspunktet 40 timer om ugen, med base i Nuuk. Der tilbydes ikke personalebolig til stillingen.

Kontaktperson

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Destination Development & Cruise, Linda Kleist, på mail linda@visitgreenland.com eller tlf. 53 36 05

Om Visit Greenland

Visit Greenland er Grønlands nationale turistråd og er 100% selvstyreejet. Visit Greenland promoverer Grønland som en adventure destination gennem markedsføring og markedsudvikling, både internationalt og i et samarbejde med Visit Greenlands interessenter i Grønland.

Læs mere organisationen her.

Powered by Labrador CMS