Underviser TNI

Fakta

Stillingstype: Underviser

Virksomhed: Grønlands selvstyre

Ansøgningsfrist:17. september 2024

Kontakt:Ruth Jakobsen, tlf. +299 342587

Underviser til Erhvervsuddannelserne på Greenland Business School

Står undervisning dit hjerte nær? og vil du være med til at uddanne Grønlands ungdom? Så er det dig, vi søger, til en spændende stilling.

Greenland Business School er en velfunderet og dynamisk uddannelsesinstitution, der udbyder en række erhvervsrettede og praktikbaserede uddannelser i tæt samarbejde med virksomheder og offentlige instanser. Greenland Business School er inde i en udviklingsfase med fokus på nye tilbud, som skal styrke vores ambition om at tiltrække og fastholde studerende samt at matche erhvervslivets behov for kompetent arbejdskraft.

Dine opgaver…

Som underviser på erhvervsuddannelserne vil du være med til at undervise og uddanne fremtidens dygtigste kontor- og butiksmedarbejdere. Du bliver en del af teamet på TNI-uddannelserne og du vil skulle undervise på TNI Basis og TNI-forløb. Du vil have fokus på elevernes læring, trivsel i skolen og undervisningen. Og skulle samarbejde med dine kollegaer om eleverne, med blik på faglighed.

Dine undervisningsfag kan være…

  • Erhvervsøkonomi

  • Virksomhedsøkonomi

  • Afsætning

  • Matematik

  • Informationsteknologi (IT)

  • Eller studieforberedende fag

Som underviser vil du indgå i fagligt arbejde og sparring med forskellige faglige underviserteams. Du vil også være en vigtig spiller i forhold til at føre vores skolemæssige såvel som pædagogiske visioner og strategier ud i livet. Din daglige reference vil være til uddannelseslederen på området.

Vi ønsker, at du har…

  • at du har en relevant erhvervs- og videregående uddannelse måske Akademiuddannelsen i Økonomi og Ressourcestyring eller International Handel og Marketing.

  • at du har en god faglig baggrund og måske har du erfaring med undervisning og formidling af viden.

  • at du har positiv tilgang og at kollegial sparring er essentiel for vores fælles udvikling.

  • at du er en dedikeret holdspiller, som har gåpåmod og trives i et dynamisk og fleksibelt miljø, hvor vi både arbejder online og offline

  • gode kommunikations- og formuleringsevner på både grønlandsk og dansk vil blive vægtet højt

Vi tilbyder…

Et spændende job på en uddannelsesinstitution i vækst, der ser vores elever, studerende og medarbejdere som værende vores vigtigste ressource til at skabe innovative løsninger. Du vil få spændende udfordringer og muligheden for at blive del af et hold dygtige, engagerede, inspirerende og innovative kollegaer, hvor godt humør er en væsentlig ingrediens i hverdagen. Vi vil sørge for at du bliver klædt ordentligt på, til at undervise og derfor forventer vi at du gennemfører erhvervspædagogikum inden for en kort årrække, vi sørger for alt det praktisk i forbindelse med pædagogikum. 

Arbejdstiden er 40 timer om ugen, og stillingen ønskes besat 01. oktober 2024 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger

Kan du se dig selv som underviser på vores hold, og vil du vide mere, så kontakt Uddannelsesleder Ruth Jakobsen, tlf. +299 342587 eller e-mail ruja@gbs.gl

Læs mere om Greenland Business School på www.gbs.net.

Ansøgning

Ansøgningsfrist 17. september 2024.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Send ansøgning

Powered by Labrador CMS