Projektleder til udvikling og drift af Socialstyrelsens arbejde med at understøtte kommunale Børne- og Familiecentre og Familiehuse i en tidsbegrænset stilling

Fakta

Stillingstype: Projektleder

Virksomhed: Socialstyrelsen

Ansøgningsfrist: 4. oktober 2024 12:00

Kontakt: Stina Sværd+299 34 60 70

  • til en nøglefunktion i Socialstyrelsens arbejde med at understøtte kommunerne med særligt fokus på udsatte familier.

Området for Børne- og Familiecentre og Familiehuse er en de af Afdelingen for Rådgivning til Sagsbehandlere, som også arbejder med at understøtte kommunerne omkring sagsbehandling på børne- og ungeområdet, handicapområdet og plejefamilieområdet. Derudover afholder uddannelser i familierådslagning, samt kurser for plejeforældre, som en del af en organisationsændring skal vi fremadrettet også være tovholder for Det Centrale Kriseberedskab.

Vores arbejde henvender sig primært til kommunerne, som også er vores primære samarbejdspartnere, og det gør det også i forhold til Børne- og Familiecentre og Familiehuse.

Din rolle:

Stillingen er nyoprettet med henblik på at styrke den støtte og vejledning som Socialstyrelsen tilbyder til Børne- og Familiecentre og Familiehuse, og en væsentlig opgave vil blive at yde faglig sparring og vejledning til medarbejdere og ledere i hele landet, herunder i forhold til Bekendtgørelsen om børne- og familiecentre, familiehuse og krisecentre som trådte i kraft tidligere i år og bl.a. fastsætter hvilke tilbud der som minimum skal være tilgængelige i Børne- og Familiecentre, samt Familiehuse.

Bekendtgørelsen sætter nye rammer for arbejdet, og du vil få til opgave at følge kommunernes arbejde med at implementere bekendtgørelsen, samt afdække hvilke behov kommunerne har for understøttelse for at leve om til bekekendtgørelsen, med henblik på at du ved projektperiodens afslutning kan komme med anbefalinger til, hvordan det videre arbejde skal se ud.

Bekendtgørelsen forpligtigere derudover Socialstyrelsen til at udbyde et kursus for nyansatte, som tænkes udbudt som e-læring, det vil blive din opgave at administrere kurset.

Socialstyrelsen facilitere et netværk for ledere Børne- og Familiecentre og Familiehuse og afholder årligt en workshop for Børnefamiliecentre og familiehuse, hvor du også vil få en vigtig rolle.

Derudover må der forventes forskellige AD-HOC og administrative opgaver

Vi søger

Vores ideelle kandidat har en faglig relevant baggrund indenfor f.eks. familiebehandling eller terapi, samt erfaring med at arbejde udviklings- og projektorienteret, herunder kendskab til dataindsamling.

Vi forestiller os, at du kan genkende dig selv i de fleste af punkterne nedenfor:

  • Faglig relevant viden og erfaring med arbejdet i Børne- og familiecentre og/eller Familiehuse
  • God sparringspartner som forstår at dele ud af sin viden
  • Erfaring med udvikling af indsatser
  • Erfaring som projektleder eller tovholder for indsatser med mange interessenter
  • Erfaring med erfaringsopsamling, evaluering og dataindsamling
  • Kan arbejde selvstændigt, og tør tage ansvar og initiativ
  • Erfaring fra en politiskstyret organisation
  • En relevant uddannelse, gerne på kandidatniveau f.eks. Pædagogisk psykologi, såfremt du har solid viden og erfaring på området, er dette dog ikke et krav.

Vi tilbyder

Et meningsfuldt arbejde, hvor du vil få en central rolle i arbejdet med Børne- og Familiecenter og Familiehuse og det arbejde som udføres for udsatte familier i hele landet.

En ny oprettet stilling hvor du selv vil have gode muligheder for at sætte dit præg på tilgang og metoder.

Dygtige kollegaer med stor erfaring fra praksis indenfor vores fagområder i en afdeling, hvor vi er gode til at grine sammen.

Udover de 4 faglige teams for Børne- og ungeområdet, Handicapområdet, Plejefamilieområdet og Familierådslagning består afdelingen af en projektleder, en jurist og en afdelingschef.

Du vil blive indgå i teamet for Familierådslagning, som samarbejder med Børne- og

Familiecentre og Familiehuse samt kendskab til og erfaring på området.

Vi er en primært grønlandsksproget afdeling, og det er derfor en fordel, hvis du kan begå dig på grønlandsk, vi har dog god erfaring med at arbejde dobbeltsproget og tager hensyn til hinanden, så det er ikke et krav.

Socialstyrelsen

Socialstyrelsen er delt i 7 afdelinger: Forebyggelsesafdelingen Paarisa, Økonomiafdelingen, Døgn- og Visitationsafdelingen, Afdelingen for Børns Udvikling, Afdeling for Rådgivning til Sagsbehandlere, Borgerrettetafdeling og Sekretariatet.

Stillingen er forankret i Afdeling for Rådgivning til Sagsbehandlere.

Socialstyrelsen hører under Departementet for Børn og Unge.

Tiltrædelsesdato

1. november 2024 eller efter nærmere aftale.

Ansøgningsfristen er den 4. oktober 2024 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 41.

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

For kandidater med de rette erfaringer og kompetence er der mulighed for at blive ansat som special- eller chefkonsulent

Stillingen er tidsbegrænset til udgangen af 2025.

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Stina Sværd på tlf. +299 55 72 80 eller på e-mail stin@nanoq.gl

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Om Naalakkersuisut

Søger du udfordringer og har lyst til at præge hverdagen gennem dit arbejdsliv og være med til at forme fremtiden, så er et job hos Grønlands Selvstyre noget for dig.

Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover er din evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket vigtig.

Grønlands Selvstyre består af en Centraladministration, med mere end 650 ansatte fordelt på flere departementer, samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Grønlands Selvstyre. Centraladministrationens opgave er, at sikre Naalakkersuisut (regeringen) et solidt politisk beslutningsgrundlag, samt at føre de politiske beslutninger ud i livet.

Du kan læse mere om Grønlands Selvstyre på http://www.naalakkersuisut.gl/job

Send ansøgning

Powered by Labrador CMS