2. Kontorfuldmægtig/Skattekonsulenter til Skatter og Kontrol i Nuuk

Fakta

Stillingstype: Kontor og administration

Virksomhed: SkattestyrelsenIntaleeqqap Aqqutaa 1

Ansøgningsfrist: 7. oktober 2024

Kontakt:  Kontorchef Charlotte R. Lyberth tlf. 34 65 14, e-mail: cly@nanoq.gl eller konsulent Nina Poulsen Heilmann, tlf. 346532, e-mail: nipo@nanoq.gl

2 Kontorfuldmægtig/Skattekonsulenter til Skatter og Kontrol i Nuuk 

Vil du være en del af en afdeling som har kontakt med virksomheder i hele Grønland. Er du en der kan lide at have kontakt til folk, er lærenem, glad for at arbejde med sagsbehandling og tal, så er det lige dig vi søger. 

Kontrol kontoret søger 2 medarbejder. 

Afdelingen er normeret med 12 ansatte, hvoraf 6 i kontrolkontoret. Arbejdsgiverkontrol er en del af Arbejdsgiverregister, og er for tiden fordelt i Ilulissat, Nuuk og Maniitsoq. 

Stillingen er organisatorisk placeret i Skatter og kontrol. Tiltrædelse pr. 1. december 2024 eller efter nærmere aftale. 

Det er derfor vigtigt, at du er en person, som søger samarbejdet med andre, er løsningsorienteret og har mod på en til tider hektisk hverdag, 

Arbejdsgiverkontrol varetager generelle arbejdsopgaver vedr.: 

Kontrol af arbejdsgivernes indberetninger hos arbejdsgiverne. 

Vejledning af arbejdsgivere i hele Grønland 

Personligt ligning 

Indtastning af arbejdsgivernes indberetninger til Skattestyrelsen. 

Du skal herudover på nuværende tidspunkt deltage i alle øvrige opgaver samt tværgående opgaver i samarbejde med andre afdelinger ved Skattestyrelsen. 

Du kommer til at arbejde med daglig registering af indberetninger og arbejdsgiverkontrol med kontakt til arbejdsgivere i hele Grønland, derfor forventes det, at du kan arbejde selvstændigt og har gode talekundskaber samt gode formuleringsevner. I forbindelse med ansættelse, vil du blive oplært inden for de ovennævnte fagområde. Du skal kunne have mange bolde i luften, du kan tage ansvar og initiativ, men er også et udpræget holdspiller, som kan trives i en sammensat gruppe med forskellige faglige kompetencer. Der kan påregnes rejseaktiviteter i Grønland. 

Kvalifikationer og kompetence: 

  • Du har en TNI, EFG, AU, EVU, bachelor el.lign. uddannelse. 
  • Du har gode IT kundskaber. 
  • Du kan arbejde selvstændigt, engageret og er ansvarsbevidst. 
  • Du er serviceminded 
  • Du er dobbeltsproget grønlandsk/dansk, samt kendskab til engelsk. 
  • Kendskab til området og lovgivningen vil være en fordel samt bogføring og regnskabsforståelse. 
  • Du kan lide at lære nyt og er ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver. 

Du tilbydes: 

  • Spændende arbejdsopgaver. 
  • Gode kolleger med god samarbejdsånd. 
  • Et spændende job med personlig og faglig udvikling. 
  • Mulighed for at sætte præg på afdelingens opgaver, udvikle og forbedre afdelingen. 
  • Spændende samarbejde med virksomhederne i hele kysten. 

Bolig 

Til den ene stilling kan der anvises umøbleret personalebolig. Nærmere oplysninger om stillingen kan indhentes ved henvendelse til Kontorchef Charlotte R. Lyberth tlf. 34 65 14, e-mail: cly@nanoq.gl eller konsulent Nina Poulsen Heilmann, tlf. 346532, e-mail: nipo@nanoq.gl Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, udtalelse samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”. Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail. 

Ansøgningsfrist: 

Ansøgning skal være Skattestyrelsen i hænde senest den 7. oktober 2024. Løn og ansættelsesforhold Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Til den rette ansøger kan man overveje og ansættelse som specialkonsulent. 

Bolig 

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør. 

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen. 

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”. Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail. 

Send ansøgning 

Powered by Labrador CMS