Retssekretær til Retten i Grønland i Nuuk

Fakta

Stillingstype: Retssekretær

Virksomhed: Retten i Grønland i Nuuk

Ansøgningsfrist: 15. september

Kontakt: Ritta Sarkov på tlf. +299 36 38 00

”Hvis du har lyst til at starte med noget nyt, er her en oplagt mulighed. Vi er sikre på, at du bliver rigtig glad for af være en del af rettens team. Vi står i hvert fald klar til at tage godt imod dig”

Din nye arbejdsplads

Retten i Grønland består af både en retssagsafdeling og Registreringen. Retten i Grønland behandler sager i første instans, der typisk er juridisk komplicerede og erhvervsrelaterede. Registreringen er en afdeling under Retten i Grønland, som beskæftiger sig med offentlig registrering af rettigheder.

Stillingen omfatter primært selvstændig sagsbehandling i retssagsafdelingen, men du kan også blive bedt om at vikariere i Registreringen.

Dine primære opgaver er, at:

· Oprette og forberede sagerne til rettens jurister, herunder indkalde parter, vidner og klargøre rets- og dombøger.

· Løse en række forskellige sagsrelaterede opgaver i retten i samarbejde med både juristerne og dine sekretærkollegaer.

· Vejlede borgere og professionelle aktører både telefonisk og via mail.

· Ad Hoc-opgaver og hjælpe til i Registreringen.

En både professionel og sjov hverdag

Retten i Grønland udgør sammen med de fire kredsretter Danmarks Domstoles 1. instans i Grønland. Retten behandler navnlig civile sager og insolvensskiftesager. Ved Retten i Grønland hører desuden også Registrering (Tinglysning) af rettigheder over fast ejendom og løsøre i Grønland.

Retsafdelingen og Registreringen i Retten i Grønland består af ca. 9 kollegaer. Vi er en lille og hyggelig samt uformel arbejdsplads, der varetager samfundsvigtige sager på professionel vis, men vi husker på ikke at glemme, at det også skal være sjovt, udfordrende og lærerigt at gå på arbejde. Det er bl.a. vigtigt for os, at borgerne i Grønland har tillid til det vi laver, og at vi udfører et godt og respektfuldt arbejde. Og så lægger vi stor vægt på vores værdier og forventer at du også kan se dig selv i disse.

· Være moralsk – ”Ileqqorissaarneq”

· Åbenhed og ærlighed

· Ansvarlighed og engagement

· Dialog

· Samarbejde

Flere indgange til dit nye eventyr:

· Du har erfaring med sekretær- og kontorarbejde. Det kan være, at du i dag arbejder i den offentlige sektor eller i en privat virksomhed, men det kan også være, at du arbejder som sekretær eller med kontorarbejde et helt andet sted.

· Det er en klar fordel, hvis du har en kontoruddannelse - TNI eller lignende.

· Du kan varetage selvstændig sagsbehandling, og du er stabil og omhyggelig.

· Du behersker IT på et godt brugerniveau.

· Du har lyst til at være med til at skabe resultater til gavn for rettens brugere og trivslen ved retten.

· Arbejdssproget er grønlandsk og dansk, og det vil derfor være en fordel, hvis du er dygtig til begge sprog.

Er du interesseret?

Du skal sende din ansøgning til Retten i Grønland via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på linket nedenfor:

Søg stillingen

Vi vil gerne høre om din motivation for at søge stillingen, din uddannelsesbaggrund og tidligere ansættelser. CV, kopi af eksamensbeviser og andet relevant materiale skal uploades sammen med din ansøgning. Vi skal have modtaget din ansøgning senest søndag den 15. september 2024

Ansættelsesproces

Vi forventer at afholde samtaler i uge 38/39. For ansøgere, som ikke er bosiddende i Nuuk, vil der være mulighed for at deltage i en ansættelsessamtale via televideo. Stillingen er til besættelse snarest eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst med SIK eller HK/Stat. Hvis du kommer fra en anden by end Nuuk, betaler vi tiltrædelsesrejse og bohaveflytning efter overenskomstens bestemmelser. Vi kan også anvise bolig, som du skal betale husleje m.v. for efter gældende regler.

Vi vil i forbindelse med ansættelsesproceduren med dit samtykke indhente udskrift af kriminalregisteret.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Ritta Sarkov på tlf. +299 36 38 00

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingerne uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold mv. 

Powered by Labrador CMS