Ilisimatusarfik søger en IT Supporter

Fakta

Stillingstype: IT Supporter

Virksomhed: Ilisimatusarfik

Ansøgningsfrist: 11. oktober

Kontakt: Christine Tønnesen på email chrt@uni.gl 

Vi søger en IT Supporter til teknisk afdeling, hvis overordnede ansvar er at sikre, at Ilisimatusarfiks medarbejdere og studerende har adgang til IT og sørger for bygningerne. Vi er et team på 3 kollegaer, der arbejder med IT-drift og vedligehold på bygningerne Ilimmarfik og Ilinniarfissuaq.

Arbejdstiden er 40 timer om ugen og stillingen er ledig til besættelse snarest mulig efter aftale.

Du vil referere til Teknisk Chef.

Som IT Supporter er dine primære arbejdsopgaver:

  • Level 1 og 2 support (Systemdrift, overvågning og vedligehold af Ilisimatusarfiks IT-platforme og systemer, herunder Support og vedligeholdelse af Ilisimatusarfiks uddannelsesfaglige IT-systemer samt administration af Ilisimatusarfiks sikkerhedssystem og overvågning, herunder brugerkonti, og adgangsrettigheder)

  • IT-support af organisationen, herunder håndtering og prioritering af sager samt udarbejdelse af brugervideoer, guidelines og vejledninger

  • Dokumentation af systemændringer og vedligeholdelsesaktiviteter

  • Kommunikation med eksterne leverandører omkring Ilisimatusarfiks IT-løsninger, systemer og netværk

  • Ad hoc-opgaver

Du vil have daglig kontakt med elever, studerende og medarbejdere samt til mange forskellige eksterne interessenter og aktører, og vi lægger i stillingen derfor vægt på, at du har en positiv indstilling og trives med at skabe relationer og netværk. Vi forventer, at du kan arbejde systematisk med planer og være selvdrivende i at udføre dem. Du vil blive en del af Teknisk Afdeling.

Om dig:

  • Du har en relevant uddannelse indenfor IT eller har tilsvarende erhvervserfaring

  • Du har min. 3 års erfaring som IT Supporter eller lignende rolle

  • Du har arbejdet med Office365

  • Du har viden og erfaring med IT-arbejde i uddannelsessektoren og uddannelsessystemer, såsom Lectio, Wiseflow og lign.

  • Du har erfaring med Apple produkter

  • Du er målrettet, struktureret og god til at følge opgaver til dørs

  • Du er god til at samarbejde på tværs af organisatoriske og faglige grænser

  • Gode kommunikations- og formuleringsevner på både grønlandsk og dansk bliver vægtet højt og engelsk vil være en fordel

Det er et spændende job på en uddannelsesinstitution i vækst, og med muligheden for selv at præge indholdet i stillingen. Du vil få mulighed for personlig og faglig udvikling samt spændende udfordringer og muligheden for at blive en del af et hold dygtige, engagerede, inspirerende og innovative kollegaer, hvor godt humør er en væsentlig ingrediens i hverdagen.

Kontakt/information

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Universitetsdirektør Christine Tønnesen på email chrt@uni.gl 

Ønsker du yderligere information om Grønlands Universitet, kan du læse mere på www.uni.gl

Om Ilisimatusarfik

Ilisimatusarfik, Grønlands Universitet, blev oprettet i 1987 og har pt. 11 forskellige uddannelser inkl. tilbud om enkelte deltidsuddannelser på henholdsvis diplom- og masterniveau. Ilisimatusarfik er et arktisk universitet, der skaber viden og innovation i en region under hastig udvikling. Bestyrelsen er universitetets øverste ledelse. Den daglige ledelse varetages af rektor og universitetsdirektør. De fire institutter ledes af en institutleder, som rådgives af et institutråd.

Ilisimatusarfik består af 4 institutter:

  • Institut for Læring

  • Institut for Samfund, Økonomi & Journalistik

  • Institut for Kultur, Sprog & Historie

  • Institut for Sundhed & Natur

Om Fællesadministrationen

Fællesadministrationen servicerer hele universitetet. Den ledes af universitetsdirektøren. Fællesadministrationen har afdelinger i Ilimmarfik og i Ilinniarfissuaq. Afdelingerne arbejder tæt sammen med de faglige enheder, men arbejder også sammen indbyrdes. Fællesadministrationens opgaver er: studieadministration, personaleadministration, betjening af bestyrelse og Akademisk Råd samt øvrige servicefunktioner for universitetets ansatte og studerende. Fællesadministrationen står også for bygningsmæssig drift af Ilimmarfik. 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig  

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Send ansøgning

Powered by Labrador CMS