Faglig leder

Fakta

Stillingstype: Faglig leder

Virksomhed: Skattestyrelsen

Ansøgningsfrist: 18. oktober

Kontakt: Anne H. Heilmann, direkte tlf. +299 34 55 13 / mail: annh@nanoq.gl 

Grønlands Selvstyre

Skattestyrelsen

Søger faglig leder/pantefoged

Ved Skattestyrelsen er en stilling som faglig leder/pantefoged ledig til besættelse pr. 1. november 2024 eller efter nærmere aftale.

Stillingen er organisatorisk placeret ved 1 af inddrivelsesafdelingens kontorer på kysten

Arbejdsopgaver: 

Primært med ansvar for vejledning af personalet ved inddrivelsen, samt samarbejdspartnere i det daglige arbejde ved inddrivelsen. Herudover sparring med kontorchefen, den anden faglige leder samt afdelingschefen. Behandling af konkurssager, lovtekstformidling samt udførelse af tungere sagsbehandling i afdelingen. Der forudsættes derfor evne til selvstændig sagsbehandling og gerne kendskab til den relevante lovgivning vedrørende inddrivelse, regnskabsforståelse samt gode formulerings- og forhandlingsevner.

Du skal herudover deltage i alle øvrige inddrivelsesopgaver samt tværgående opgaver i samarbejde med andre afdelinger ved Skattestyrelsen.

Du skal kunne lide at betjene kunder. Du kan lide at lære nyt og er ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver. I forbindelse med ansættelsen vil du blive oplært indenfor de ovenstående fagområder.

Inddrivelsesafdelingen varetager opkrævning af alle typer af offentlige krav.

Der er p.t. 28 medarbejdere ved inddrivelsesafdelingen, som har kontorer placeret i Nuuk, Qaqortoq, Maniitsoq, Sisimiut og Ilulissat, hvoraf 10 medarbejdere primært varetager erhvervs-restancer.

Du vil referere til kontorchefen ved inddrivelsesafdelingen.

Kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du har en kontoruddannelse eller en lignende administrativ uddannelse, kombineret med relevant joberfaring, samt gode IT kundskaber og at du kan arbejde selvstændigt, engageret, stabilt og ansvarsbevidst.

Det vil være en fordel, at du er dobbeltsproget grønlandsk/dansk.

Kendskab til området og lovgivningen samt regnskabsforståelse.

Henvendelse vedrørende stillingen:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef Anne H. Heilmann, direkte tlf. +299 34 55 13 / mail: annh@nanoq.gl 

Ansøgning med oplysning om uddannelse, tidligere beskæftigelse samt kopier af eksamensbeviser fremsendes til:

Grønlands Selvstyre

Skattestyrelsen

Postbox 1605, 3900 Nuuk

Eller via www.naalakkersuisut.gl

Sidste ansøgningsfrist:

Ansøgningen skal være Skattestyrelsen i hænde senest den 18. oktober 2024.

Løn og ansættelsesforhold 

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Send ansøgning

Powered by Labrador CMS