Kommunikationsmedarbejder til Afdeling for Selvstændighed

Fakta

Stillingstype: Kommunikation 

Virksomhed: Grønlands Selvstyre

Ansøgningsfrist: 5. september 2024 

Kontakt: afdelingschef Káte Hansen, tlf. +299 34 51 26 eller khan@nanoq.gl

Alsidig kommunikationsmedarbejder til Afdeling for Selvstændighed

Hvis du har lyst til at arbejde med varierende journalistiske og kommunikative opgaver, hvor du har mulighed for at researche, interviewe, skrive nyheder, artikler og informationer, og hvor du i næste øjeblik kan skifte over til at lave lyd- og videopodcast samt indslag på video, så er det måske dig, vi har brug for i vores afdeling.

Oplysningsarbejdet om Forfatningskommissionens forfatningsudkast og spørgsmålet om Grønlands selvstændighed er omdrejningspunkter i afdelingens arbejde, hvor borgere, politikere og interesseorganisationer blandt andet skal engageres og inddrages til at bidrage med synspunkter og ideer til forfatningsudkastets indhold.

Arbejdsopgaver

En ny hjemmeside, der er under udarbejdelse, bliver omdrejningspunktet for dine arbejdsopgaver. Du skal skrive nyheder, artikler og informationer, men skal også kunne lave lyd- og videopodcasts, hvor du får mulighed for at udfolde din kreativitet ved at lave indlevende indslag.

Oplysningsarbejdet vil dels foregå på hjemmesiden, dels på borgermøder. Derfor må du regne med, at planlægning, arrangering og afvikling af borgermøder indgår i dit arbejde.

Kvalifikationer

Du er uddannet journalist eller er kommunikationsuddannet og har flere års erfaring inden for et af fagene eller dem begge. Du har gode skriftlige formuleringsevner og må forvente at interviewe og tale med grønlandsk- såvel som dansk- og engelsksprogede.

Afdeling for Selvstændighed

Afdelingen for Selvstændighed er ny og blev oprettet efter Inatsisartut’s ønske om, at der kommer en bred offentlig debat om udkastet for en forfatning om Grønland.

Afdelingen for Selvstændighed hører under Departementet for Selvstændighed og Udenrigsanliggender. Departementet består af Afdelingen for Selvstændighed, Forskningsforvaltning samt Udenrigsafdelingen og har omkring 20 dedikerede ansatte, for hvem en fri omgangstone er normen.

Vi forventer, at du:

  • har interesse for at arbejde i en politisk organisation
  • kan være kreativ og er god til at vinkle interessante historier
  • kan håndtere skiftende arbejdsopgaver
  • kan tage på tjenesterejser for at medvirke til at holde borgermøder eller i forbindelse med researcharbejde, interview og videooptagelser
  • har god indsigt i grønlandske samfundsforhold og Grønlands historie
  • har gode sproglige egenskaber indenfor grønlandsk, dansk og engelsk.

Vi tilbyder:

  • en spændende stilling, hvor du får medansvar for arbejdets udfald
  • gode kolleger med en uformel omgangstone
  • gode fysiske og psykiske arbejdsvilkår.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Káte Hansen, tlf. +299 34 51 26 eller khan@nanoq.gl

Tiltrædelse den 1. oktober eller efter nærmere aftale. Ansøgningsfristen er den 5. september 2024.

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Om Naalakkersuisut

Søger du udfordringer og har lyst til at præge hverdagen gennem dit arbejdsliv og være med til at forme fremtiden, så er et job hos Grønlands Selvstyre noget for dig.

Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover er din evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket vigtig.

Grønlands Selvstyre består af en Centraladministration, med mere end 650 ansatte fordelt på flere departementer, samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Grønlands Selvstyre. Centraladministrationens opgave er, at sikre Naalakkersuisut (regeringen) et solidt politisk beslutningsgrundlag, samt at føre de politiske beslutninger ud i livet.

Du kan læse mere om Grønlands Selvstyre på http://www.naalakkersuisut.gl/job

Send ansøgning

Powered by Labrador CMS