Uddannelseschef søges til Peqqissaanermik Ilinniarfik

Fakta

Stillingstype: Uddannelseschef

Virksomhed: Peqqissaanermik Ilinniarfik

Ansøgningsfrist: 27. august

Kontakt: Bettina Hanghøj Johansen+45 34 93 80

Stillingsopslag: Uddannelseschef

Arbejdssted: Peqqissaanermik Ilinniarfik

Lokation: Nuuk

Ansættelse pr. 1. oktober 2024

Om os:

Peqqissaanermik Ilinniarfik er en dynamisk og innovativ organisation, der fokuserer på at levere uddannelse og udvikling af høj faglig standard, som udvikles løbende med baggrund i det stigende behov for sundhedsydelser af høj kvalitet i befolkningen. Vi er som skole kendt for vores engagement og stræben efter at skabe et inspirerende læringsmiljø med en visionær tilgang til videre udvikling af vores uddannelser. Derfor søger vi en engageret og strategisk tænkende uddannelseschef til at lede og videreudvikle vores uddannelser, efteruddannelser og kurser i samarbejde med uddannelsesleder og forstander.

Jobbeskrivelse:

Som uddannelseschef vil du være ansvarlig for at lede vores uddannelses- og kursusafdeling og sikre, at vores uddannelsesprogrammer er innovative, relevante og af højt fagligt niveau. Du vil spille en central rolle i udviklingen af nye strategier og initiativer, der understøtter vores vision og mål.

Ansvarsområder:

  • Lede uddannelsesafdelingen og kursusafdelingen i samarbejde med vores uddannelsesleder og forstander.

  • Administrere opgaver såsom udarbejdelse, planlægning og udvikling af kurser i samarbejde med en kontorfuldmægtig i kursusafdelingen.

  • Udarbejde det didaktiske og pædagogiske grundlag for vores uddannelser i samarbejde med forstander, uddannelsesleder og undervisere.

  • Udvikle og implementere strategiske mål i samarbejde med forstanderen og udarbejde planer for uddannelsestilbuddet på de ordinære uddannelser samt i kursusafdelingen.

  • Sikre høj gennemførelse af vores uddannelser.

  • Samarbejde med lederteamet samt interne og eksterne interessenter om at identificere og udvikle nye uddannelsesinitiativer.

  • Løbende kvalificere og evaluere vores uddannelser og sikre, at de opfylder de fastsatte mål og standarder for erhvervsfaglige grunduddannelser indenfor Peqqissaanermik Ilinniarfiks område.

  • Være souschef ved forstanderens fravær.

Kvalifikationer:

  • En relevant videregående uddannelse på master- eller kandidatniveau.

  • Minimum 2 års erfaring med ledelse inden for uddannelsessektoren.

  • Dokumenteret erfaring med udvikling og implementering af uddannelser.

  • Stærke lederegenskaber og evne til at motivere og udvikle medarbejdere.

  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner.

  • Strategisk tænkning og evne til at arbejde analytisk og resultatorienteret.

  • Kendskab til den grønlandske kultur

  • Helst tosproget i dansk og grønlandsk og færdigheder i engelsk på højt niveau.

Vi tilbyder:

  • En spændende og udfordrende stilling i en organisation i vækst.

  • Rig på mulighed for at gøre en positiv forskel og præge udviklingen af vores uddannelsestilbud.

  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

  • Et dynamisk og støttende arbejdsmiljø med engagerede medarbejdere.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er for tiden klassificeret/lønfastsat svarende til LR 36.

Lønnen med faste løndele i LR 36 udgør pr. 1. april 2022 månedligt Kr. 50.291 og årligt Kr. 603.496.

Der vil i udgangspunktet ske ansættelse på overenskomstvilkår, hvor ansøger i forvejen måtte være tjenestemand i henhold til tjenestemandslove for det offentlige Grønland, kan der ske ansættelse på tjenestemandsvilkår.

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Tjenestemænd i staten og ansatte efter en række AC-overenskomster, bl.a. overenskomsten mellem DJØF og Finansministeriet, har ret til tjenestefrihed uden løn i forbindelse med ansættelse under Grønlands Selvstyre. Indenrigsministeriet har ligeledes henstillet til kommuner og regioner, at der vises imødekommenhed over for ansøgninger om tjenestefrihed uden løn ved ansættelse under Grønlands Selvstyre. Bestemmelserne om tjenestefrihed omfatter også ægtefælle/samlever til personer, der ansættes under Grønlands Selvstyre.

Arbejdstiden er i udgangspunktet 40 timer ugentligt, og der er til stillingen knyttet en rådighedsforpligtelse på 320 årligt og 80 i kvartalet og bestemmelserne om godtgørelse for mistede fridage ikke finder anvendelse.

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Send ansøgning

Powered by Labrador CMS