KNI logo

Hovmester assistent til Kangerluarsoruseq

Fakta

Stillingstype: Hovmester assistent

Virksomhed: KNI A/S

Ansøgningsfrist: 19. september

Kontakt: Kim Davidsen på tlf.: 58 43 21 eller driftschef Gerth Jack Storer på tlf.: 86 23 08, mobil: 48 51 77.

KNI A/S søger en dygtig og alsidig Hovmester assistent til energidivisionen importanlæg i Kangerluarsoruseq, med tiltrædelse snarest eller efter nærmere aftale.

Kangerluarsoruseq er beliggende 34 sømil syd Nuuk og dermed udenfor alm. beboede steder. Hos jobs@kni.gl - kan der rekvireres info-folder om stedet.

Hovmester assistent, har reference til Terminal manager i Kangerluarsoruseq.

Som Hovmester assistent, vil dine opgaver være:

· Være kok på stedet, og stå for kostplan, indkøb og daglig madlavning

· Være økonomisk ansvarlig overfor Terminal manager, overholde kostbudgettet

· Være ansvarlig for hygiejniske forhold på anlægget, herunder sikre, at mandskabs- og gæstehuset til hver en tid er ryddelige og hyggelige og er klar til brug

· Herudover arbejde som handyman på anlægget, arbejde som losnings-oprydnings - transportarbejde, samt vedligeholdelsesarbejder på anlæg og bygninger

Vi ønsker stillingen som Hovmester assistent besat af en person med:

· Har uddannelse og erfaring som kok eller hovmester

· Er udadvendt, serviceminded og fleksibel

· Har personligt overskud til at indgå i et team på 3-6 personer på et isoleret sted

· Er fortrolig med IT på brugerniveau

· Høj grad af selvstændighed

Til den rette ansøger tilbyder vi:

· Løn efter kvalifikationer på individuelle vilkår

· Fri kost og logi

· Et spændende job i en travl hverdag

· Gode kompetenceudviklingsmuligheder 

Ansættelsesforholdene er vagt/turnus på stedet i ca. 8 uger ad gangen og der samlet set er ca. 210-215 arbejdsdage (Inc. søn- & helligdage) om året på stedet. Resten af årets dage er således ferie og friperioder.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen samt om Kangerluarsoruseq er du velkommen til at kontakte terminal manager Kim Davidsen på tlf.: 58 43 21 eller driftschef Gerth Jack Storer på tlf.: 86 23 08, mobil: 48 51 77.

Ansøgning

En detaljeret ansøgning med straffeattest, oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse bilagt CV, udtalelser og referencer skal være os i hænde senest den 19. september 2024.

Ansøgningen sendes til:

KNI A/S

HR afdelingen

Postboks 319

3911 Sisimiut

E-mail: jobs@kni.gl

Grønland er et samfund i rivende udvikling. Det samme er KNI, der binder det kæmpemæssige land sammen med livsvigtige forsyninger.

Servicecenteret ligger i Grønlands næststørste by, Sisimiut, tæt på Polarcirklen og den internationale lufthavn i Kangerlussuaq – landets trafikale knudepunkt. Vi beskæftiger godt 900 medarbejdere i hele Grønland og har en årlig omsætning på godt 2,5 mia. kr.

At få indblik i vores koncern er også at få indblik i det moderne Grønlands historie, samfundsstruktur og udvikling. Velkommen til en verden af ansvar og udfordringer. Velkommen til KNI`s verden.

Powered by Labrador CMS