Handicapsagsbehandler til voksenområdet i Nuuk

Fakta

Stillingstype: Handicapsagsbehandler

Virksomhed: Kommuneqarfik Sermersooq

Ansøgningsfrist: 8. november 2024

Kontakt: Nuunu Josefsen, tlf. +299 36 80 66 eller e-mail: nuuj@sermersooq.gl

Handicapsagsbehandlingen er netop omorganiseret til at være under afdelingen Handicap og Socialpsykiatri, og vi står derfor over for en spændende udviklingsproces, hvor vi sammen skal skabe retningen for handicapsagsbehandlingen i denne afdeling.

Vi søger derfor en handicapsagsbehandler, der ønsker at gøre en forskel for voksne borgere med funktionsnedsættelser. Og som ønsker at være en del af en afdeling, hvor faglighed, forskellighed og fællesskab er kendetegnene for vores arbejde.

I stillingen vil du sammen med dine kollegaer skulle varetage handicapsagsbehandlingen for borgere over 18 år, med sagsbehandling inden for Handicaplovgivningen. Der sidder pt. 4 handicapsagsbehandlere i Nuuk, 1 i Tasiilaq og 1 i Paamiut.

Din arbejdsopgaver bliver derfor sagsbehandling inden for handicaplovgivningen, hvilket bl.a. indebærer udredning af borgeren, vurderinger af behov, sagsfremstillinger, udfører det person rettet tilsyn m.m.. Dine arbejdsopgaver er primært i Nuuk, men der kan forekomme rejseaktivitet i forbindelse med enkelte arbejdsopgaver.

Forventning:

∙At du har erfaring/kendskab til sagsbehandling og handicaplovgivningen

∙At du har erfaring med målgruppen af borgere og pårørende

∙At du har gode kommunikationsevner, og du tror på, at man løser opgaverne bedre, når man gør det i fællesskab

∙At du har kendskab til det Grønlandske samfund og kultur, og at du er dobbelt sproget på grønlandsk og dansk

∙At du har uddannelse indenfor fagområdet gerne socialrådgiver

Som person

∙Ser du grundlæggende forskellighed og fællesskab som en styrke

∙Du er optaget af at gøre en positiv forskel

∙Du er glad for struktur og systematik

∙Du kan lide, når der er mange bolde i luften

∙Du er videbegærlig, nysgerrig og anerkendende over for andres perspektiver

Om afdelingen

Vi tror på, at faglighed, forskellighed og fællesskab er nøglen til at lykkes med at løfte praksis på den lange bane. Derfor er vi ved at starte initiativer op, der skal bringe os tættere sammen om opgaverne. Vi er af den overbevisning, at hvis man vil have dygtige medarbejdere, skal fagligheden på dagsordenen.

Hvis du er blevet mere nysgerrig

Kan du læse om rammerne for vores arbejde i kvalitetsstandarderne på kommunens hjemmeside, ligesom du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Hvis du er den rette person, med de rette værdier, men endnu mangler noget erfaring, er vi også interesserede i at høre fra dig. Der er mulighed for, at vi kan tilpasse stillingen, så du kan starte med en del af opgaverne, og udvikle dig i den.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Straffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Bolig:

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen.

Yderligere oplysninger fås hos:

Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til Afdelingsleder Nuunu Josefsen, tlf. +299 36 80 66 eller e-mail: nuuj@sermersooq.gl

Ansøgning:

Ansøgning mærket med Job nr. 1088-24, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være uploadede inden fristens udløb.

Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

Bemærk:

Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller mails, send venligst din ansøgning elektronisk ved stillingsopslaget.

Ansøgningsfrist: 8. november 2024

Søg denne stilling

Powered by Labrador CMS