GUX Aasiaat søger kantinemedarbejdere

Fakta

Stillingstype: Kantinemedarbejdere

Virksomhed: GUX Aasiaat

Ansøgningsfrist: 30. september

Kontakt: Else Olsen på +299894918

GUX Aasiaat søger kantinemedarbejdere

Nordgrønlands Gymnasium søger kantinemedarbejder, som har lyst til at arbejde i en kantine i udvikling.

I GUX kantine tilberedes dagligt en primære måltider, henholdsvis morgenmad og frokost. Derudover tilredes flere mindre mellemmåltider i form af bagværk, kage og snacks. Ud over det daglige udbud står kantinen også for mødeforplejning for ansatte, samt forplejning ved særlige arrangementer på GUX.

Nordgrønlands Gymnasium har omkring 300 elever fra hele Nordgrønland. Vores distrikt strækker sig fra polarcirklen i syd til og med Grønlands nordligste samfund Qaanaaq (Thule). Det betyder, at langt de fleste elever bor på skolens kollegier og eleverne under 18 år spiser alle deres måltider i skolens kantine.

Endvidere har GUX knap 60 ansatte, som dagligt gør brug af kantinen ved frokost- og mellemmåltider.

Målet i GUX kantine er; at tilbyde elever og ansatte ernæringsrigtig mad af høj kulinarisk kvalitet. Således laver vi, så vidt muligt, maden fra bunden, samt følger anbefalinger fra NNR og de grønlandske kostråd.

Vi forestiller os, at du har en stor interesse for mad, og at du er indstillet på, at det daglige måltid skal være sundt, ernæringsrigtigt og ikke mindst velsmagende.

Kantinemedarbejderens arbejdsopgave er følgende:

  • At du har erfaring fra og /eller er uddannet inden for køkkenbranchen

  • At du har erfaring med at tilberede mad til mange personer og kan integrere opvask og rengøring i den daglige arbejdsgang

  • At du kan lide at lave mad fra bunden og er interesseret i sund kost

  • At du har en positiv indstilling til at løse alle forekommende arbejdsopgaver

  • At du er mødestabil, selvstændig og fleksibel

  • At du har gode samarbejdsevner, er serviceminded og kreativ

  • At du evner og ønsker at gøre en forskel for såvel elever som kolleger

  • At du har et godt humør og har lysten til at skabe en ”sjov” arbejdsplads i en travl hverdag

Stillingen er på 40 timer om ugen, mandag til fredag. Der kan forekomme arbejde ude for de fastlagte timer ved særligt travle perioder, såsom dimission.

Vi forventer, at du kan begynde den 01. november 2024 eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgningsfristen er d. 30. september 2024.

Kontrakt

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Else Olsen på +299894918.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Send ansøgning

Powered by Labrador CMS