Studievejleder

Fakta

Stillingstype: Vejleder

Virksomhed: Greenland Business School

Ansøgningsfrist: 5. november 2024

Kontakt: Sonja Christensen, tlf. 342572 eller e-mail soch@gbs.gl

Greenland Business School søger studievejleder

Studievejleder til en velfunderet og dynamisk uddannelsesinstitution, som udbyder et bredt udsnit af uddannelser inden for det erhvervsfaglige område. Vi er et stærkt hold af innovative og engagerede medarbejdere, hvor tillid, tæt samarbejde, nytænkning og et højt fagligt niveau er omdrejningspunktet for et inspirerende læringsmiljø. Har du interesse for vejledning? Brænder du får at hjælpe studerende med rådgivning og vejledning af ved valg af uddannelse? Så er det dig vi søger.

Dine opgaver…

Arbejdsopgaverne som studievejleder er varieret og kræver at du både kan arbejde selvstændigt og sammen med andre på tværs af faglige grænser. Du vil daglig have kontakt med studerende, undervisere, uddannelsesinspektører, ledelsen og eksterne samarbejdspartnere. Som studievejleder bliver du først og fremmest ansvarlig for at vejlede og rådgive eleverne og de studerende på skolen. Derudover kommer du også til at deltage i visitation og optagelse af nye elever studerende samt at varetage eksterne henvendelser, der drejer sig om skolens uddannelsestilbud. Brobygning til Majoriaq og folkeskolerne er en prioriteret opgave. Desuden omfatter arbejdsopgaver også brug af it-systemer, såsom Lectio og It-reg og udarbejdelse af statistisk materiale. Arbejdet kræver, at du trives med at arbejde på tværs af afdelinger samtidig med at du kan bevare overblikket over detaljekrævende opgaver. Du vil referere til kontorlederen for Studieservice.

Vi ønsker…

  • At du har en relevant erhvervsuddannelse, suppleret med relevant uddannelse eller kurser inden for uddannelses-, og erhvervs- og karrierevejledning.
  • Brænder for og har erfaring med studievejledning og kendskab til såvel erhvervsuddannelser som det grønlandske uddannelsessystem.
  • At du evner at arbejde selvstændig, struktureret og er detaljeorienteret.
  • Har gode It-kundskaber og er erfaren bruger af Office-pakken.
  • Gode kommunikations- og formuleringsevner på både grønlandsk og dansk være fordelagtigt.
  • I alle sammenhænge er det vigtigt, at du er en dedikeret holdspiller, som vil relationerne med kollegaer og studerende og som trives i et dynamisk og fleksibelt miljø.

Vi tilbyder…

En fuldtidsstilling på en uddannelsesinstitution i vækst og med muligheden for personlig og faglig udvikling gennem kurser og efteruddannelser. Spændende udfordringer og muligheden for at blive del af et hold dygtige, engagerede, inspirerende og innovative kollegaer, hvor godt humør er en væsentlig ingrediens i hverdagen.

Arbejdstiden er 40 timer om ugen, og stillingen ønskes besat 1. januar 2024 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger

Kan du se dig selv som studievejleder på vores hold, og vil du vide mere, så kontakt studievejleder Sonja Christensen, tlf. 342572 eller e-mail soch@gbs.gl

Læs mere om Greenland Business School på www.gbs.gl.

Ansøgning

Ansøgningsfrist 5. november 2024. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt efter ansøgningsfristen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Om Naalakkersuisut

Søger du udfordringer og har lyst til at præge hverdagen gennem dit arbejdsliv og være med til at forme fremtiden, så er et job hos Grønlands Selvstyre noget for dig.

Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover er din evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket vigtig.

Grønlands Selvstyre består af en Centraladministration, med mere end 650 ansatte fordelt på flere departementer, samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Grønlands Selvstyre. Centraladministrationens opgave er, at sikre Naalakkersuisut (regeringen) et solidt politisk beslutningsgrundlag, samt at føre de politiske beslutninger ud i livet.

Du kan læse mere om Grønlands Selvstyre på http://www.naalakkersuisut.gl/job

Send ansøgning

Powered by Labrador CMS