Steno Diabetes Center Grønland søger en medarbejder til økonomi og ledelsesbetjening

Fakta

Stillingstype: Sundhed

Virksomhed: Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Ansøgningsfrist: 11. november 2024

Kontakt: Kontorchef Mads Nyhus Kirk tlf. (+299 28 31 43), e-mail: mcnk@peqqik.gl

Steno Diabetes Center Grønland (SDCG) søger en medarbejder med relevant uddanelse og flair for økonomi, ledelsesbetjening og bestyrelsesarbejde, som kan være med til at understøtte centerledelsen.

Vi forestiller os, at du er kontoruddannet eller akademiker med kompetencer indenfor ovennævnte områder. Der er som akademiker mulighed for at blive ansat som specialkonsulent.

Du vil blive en del af centerets stab, der udover dig består af en anden medarbejder, der også varetager andre funktioner i centeret. Sammen med centerledelsen, har I til opgave at sikre, at centeret drives og udvikles i overensstemmelse med drejebogen og bevillingsaftalen for SDCG. Centeret varetager opgaver indenfor følgende områder: Behandling og patientuddannelse, forskning, tværgående samarbejde, kompetenceudvikling, telemedicin og kvalitet. 

Det er vigtigt, du kan samarbejde med mange forskellige kollegaer og faggrupper, da du skal lære alle områder i centeret at kende, for at kunne danne dig et samlet overblik over centerets aktiviteter.

Dine samarbejdsevner og helhedsforståelse er essentiel for at kunne understøtte centerledelsen i fremdriften af centeret. En væsentlig opgave er at understøtte forberedelsen og opfølgningen af de kvartalsvise bestyrelsesmøder. Vellykkede bestyrelsesmøder fordrer blandt andet, at du sammen med resten af staben er dygtig til at lytte og være i dialog med medlemmerne af bestyrelsen. Bestyrelsen består af personer fra ledelsen i Det Grønlandske Sundhedsvæsen, ledende klinikere i Det Grønlandske Sundhedsvæsen, to departementschefer fra centraladministrationen samt repræsentanter fra Novo Nordisk Fonden.

Stillingen kræver alsidighed og lyst til at give sig i kast med en bred palet af opgaver såsom ledelsesbetjening, økonomisk planlægning og afrapportering, kommunikation, forberedelse af bestyrelsesmøder, planlægning og facilitering af arrangementer og forskningsbetjening. Du behøver ikke at have kendskab til alle opgaverne, men det er vigtig du er åben og nysgerrig for at lære.

Vi tilbyder:

·En alsidig stilling med mange forskellige arbejdsopgaver - herunder ledelsesbetjening, økonomisk planlægning, HR, bestyrelsesforberedelse og kommunikation.

·Mulighed for faglig udvikling indenfor mange områder.

·Mulighed for at præge en fortsat ny organisation under opbygning.

·Et godt arbejdsmiljø med gode og hjælpsomme kolleger med mange forskellige baggrunde

Vi søger dig, der:

·Har en relevant uddannelse. Du kan eksempelvis være kontoruddannet eller akademiker. Der er som akademiker mulighed for at blive ansat som specialkonsulent.

·Er struktureret og besidder et stort overblik

·Har økonomisk forståelse og kan udarbejde budgetter, budgetopfølgninger og regnskaber

·Har kendskab til analyse og evalueringsarbejde

·Synes det er spændende at sætte sig ind i centerets mange områder

·Er omstillingsparat i opgaveløsningen

·Arbejder selvstændigt med flair for formidling, både skriftligt og mundtligt.

·Trives i et tværfagligt miljø

·Har kendskab til Grønland og Det Grønlandske Sundhedsvæsen

·Behersker grønlandsk og dansk (ikke et krav).

Om os:

Steno diabetes Center Grønland (SDCG) åbnede 1. juli 2020 som en integreret del af Sundhedsvæsenet i Grønland. Området finansieres i fællesskab af Novo Nordisk Fonden og Grønlands Selvstyre. Vores vision er at forbedre den almene sundhed og livskvalitet for alle mennesker i hele landet med diabetes og udvalgte livsstilsrelaterede sygdomme såsom forhøjet blodtryk og kronisk obstruktiv lungesygdom.

Teamet består af en centerledelse og en tværfaglig kombination af administrative, sundhedsfaglige og forskningsmæssige medarbejdere og vil udvides gradvist i de kommende år. Fysisk ligger centeret indtil videre fordelt på Dronning Ingrids Hospital og Sundhedscenter i Nuuk. Steno Diabetes Center Grønland flytter i 2024 ind i en nyopført centerbygning i nærheden Dronning Ingrids Hospital og Sundhedscenter.

Drejebogen for Steno Diabetes Center Grønland kan ses på HER

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.gjob.gl

Startdato: D. 1. december 2024

Ansøgningsfrist: D. 11. november 2024

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved kontorchef Mads Nyhus Kirk tlf. (+299 28 31 43), e-mail: mcnk@peqqik.gl

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsdiagram

Organisationsdiagram Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Søg denne stilling

Powered by Labrador CMS