Fakta
Stillingstype: AC-fuldmægtig
Virksomhed: Socialstyrelsen
Ansøgningsfrist: 29. november
Kontakt: Naja Lund Kielsen på tlf. +299 34 60 64 eller på e-mail nalk@nanoq.gl eller Pilunguak Poulsen på tlf. +299 52 24 30 eller på e-mail pilp@nanoq.gl
Vil du være med til at styrke og udvikle Socialstyrelsens indsatser på udsatte børn, unge og familieområdet i Grønland? Er du selvstændig, idérig og frisk på at indgå i mange forskellige projekter? Så kan det være dig, vi søger!
Om stillingen
Stillingen er forankret i Socialstyrelsens Borgerrettet afdeling. Borgerrettet afdeling har bland andet den direkte borgerkontakt i form af terapeutisk behandling, samtidigt tæt samarbejde med de sociale medarbejdere i kommunerne rundt om i kysten. Psykologisk og terapeutiske ydelser i borgerrettet afdeling er bland andet; voksenrejsehold der behandler primært voksne med senfølger af seksuelle overgreb, børnerejsehold, samt Klinik Killiliisa, hvor personer med seksuel kræsende adfærd overfor børn og unge eller tanker herom får mulighed for behandling.
Opgaverne er alsidige og stiller krav om at kunne indgå i samarbejde på tværs af faggrænser, samt at kunne tage et selvstændigt ansvar for indenfor den arbejdsopgaver der er stillet. For at arbejdet med børn, unge og familieområdet kan videreudvikles, ønskes der solide effektmålinger før og efter behandling. Stillingen omhandler derfor omkring indsamling af dokumentation i samarbejde med vores psykologer/behandlere i afdelingen og dermed skabelse af håndgribelige resultater, som kommer til at have en indflydelse på de fremtidige anbefalinger samt videreudvikling på området.
Du skal hurtigt kunne sætte dig ind i nyt stof og være fleksibel, samt kunne trives med at arbejde i en organisation, hvor små og store opgaver krydser hinanden i en til tider travl hverdag. Som AC-fuldmægtig får du stort ansvar og mulighed for at bidrag til udvikling og opkvalificering af nye tiltag i forhold til børn og ungeområdet i Grønland.
Dine primære arbejdsopgaver vil være
Evaluerings- eller erfaringsopsamlinger/opfølgningsopgaver for at skabe en videreudvikling på terapeutisk/behandlingsområdet i samarbejde med psykologere/behandlerne
Afrapporteringer, progressionsanalyser, redegørelser og dokumentationer generelt til afdeling og socialstyrelsen, samt andre aktører på området
Kontinuerlig videreudvikling af Borgerrettet processer
Videns indsamling samt vidensdeling til alle relevante aktører på området
Ad hoc-opgaver.
Dine kvalifikationer
Du har en videregående uddannelse, gerne indenfor en sociologisk, sundhedsfaglig eller samfundsvidenskabelig baggrund
Du har solide kundskaber, kvantitative og kvalitative analytiske evner og formår at kommunikere komplekse problemstillinger professionelt
Du er struktureret, detaljeorienteret, og er samarbejdsvillig i et tværfagligt forum, og ikke mindst har mod på til tider at have flere bolde i luften
Det vil være en stor fordel hvis du har kendskab til digitale evalueringsredskaber, som f.eks. Sitecore, SurveyXact, ligesom du også gerne må beherske Excel regneark på et højt niveau
Dette kan vi tilbyde
Du vil blive en del af en afdeling, som er i stor udvikling
Du vil ind går i et team og få fagligt stærke kollegaer og sparringspartnere
En arbejdsplads hvor der er højt til loftet, og hvor medarbejdertrivsel vægtes højt
En stilling med gode muligheder for faglig og personlig udvikling
Om Socialstyrelsen
Socialstyrelsen er en styrelse under Departementet for Børn, Unge og Familie og har følgende 7 afdelinger: Forebyggelsesafdelingen Paarisa, Økonomiafdelingen, Børn- og Unge Døgninstitutioner, Rådgivningsenhed for sagsbehandler, Borgerrettet afdeling og Sekretariatet. Afdelingerne arbejder tæt sammen med hinanden, og det er en arbejdsplads, som byder på masser af faglige udfordringer.
Tiltrædelsesdato
1. januar 2025 eller efter nærmere aftale.
Ansøgningsfristen er fredag 29. november 2024. Kl. 12.00 (grønlandsk tid)
Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.
Løn og ansættelsesforhold
Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.
Arbejdstiden er som udgangspunkt 40 timer om ugen. En del rejseaktivitet kan forventes i perioder, hvor du får mulighed for at se meget af Grønland og møde sagsbehandlerne i deres meget forskellige hverdage.
Bolig
Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.
Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.
Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Naja Lund Kielsen på tlf. +299 34 60 64 eller på e-mail nalk@nanoq.gl eller Behandlingsansvarlig Pilunguak Poulsen på tlf. +299 52 24 30 eller på e-mail pilp@nanoq.gl
Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.
Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.
Om Naalakkersuisut
Søger du udfordringer og har lyst til at præge hverdagen gennem dit arbejdsliv og være med til at forme fremtiden, så er et job hos Grønlands Selvstyre noget for dig.
Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover er din evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket vigtig.
Grønlands Selvstyre består af en Centraladministration, med mere end 650 ansatte fordelt på flere departementer, samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Grønlands Selvstyre. Centraladministrationens opgave er, at sikre Naalakkersuisut (regeringen) et solidt politisk beslutningsgrundlag, samt at føre de politiske beslutninger ud i livet.
Du kan læse mere om Grønlands Selvstyre på http://www.naalakkersuisut.gl/job
Send ansøgning