Afdeling for Jura i Departementet for Sociale Anliggender, Familier, Arbejdsmarked og Indenrigsanliggender søger 4 juridiske medarbejdere

Fakta

Stillingstype: Juridiske medarbejdere

Virksomhed: Departementet for Sociale Anliggender, Arbejdsmarked og Indenrigsanliggender

Ansøgningsfrist: den 24. november 2024

Kontakt: Mehdi Shams +299 345402

Har du ambitioner om, at du i morgen skal være dygtigere end i dag? Har du lyst til altid at være i gang? Har du ikke lyst til at kede dig? Så er du måske vores kommende kollega. 

Om afdelingen

Afdeling for Jura i Departementet for Sociale Anliggender, Familier, Arbejdsmarked og Indenrigsanliggender er en nyoprettet afdeling under opbygning. Afdelingen kommer, på nuværende tidspunkt, til at omfatte 5-6 kollegaer, bestående af én afdelingschef og 4-5 medarbejdere.

Afdelingen er en intern serviceafdeling, som vil være den juridiske rygrad for departementschefen og de på nuværende tidspunkt 4 afdelinger, Social- og familieafdeling, Arbejdsmarkedsafdeling, Indenrigsanliggender og Tilsynenheden.

Hvilke opgaver har afdelingen?

  • Udarbejdelse af udkast til love,
  • Vedligeholdelse af gældende love i form af udarbejdelse af bekendtgørelser og lovbekendtgørelser,
  • Afklaring af juridiske spørgsmål for andre afdelinger i departementet,
  • Juridisk support i form af rådgivning og sparring til de faglige afdelinger i departementet,
  • Udarbejdelser af høringssvar,
  • Sparring ved forhandling om og indgåelse af kontrakter,
  • Konkret juridisk sagsbehandling inden for departementets ressortområde.

Hvem er du?

  • Du har interesse for at være med i samspillet mellem politik og jura i en offentlig organisation,
  • Du har interesse for departementets ressortlovgivning, herunder sociallovgivning, arbejdsmarked og kommunalret, og naturligvis forvaltningsret,
  • Dine ambitioner er din drivkraft. Du vil dygtiggøre dig selv dag for dag,
  • Du har ikke lyst til at side stille. Derfor fungerer du optimalt i et travlt miljø med varierende opgaver,
  • Du har respekt for dine medmennesker og møder dem i øjenhøjde,
  • Du kommunikerer klart og tydeligt,
  • Du er en team-worker uden dog at tilsidesætte dit personlige ansvar og din selvstændige indsats,
  • Du er åbenhjertet, er imødekommende og respektfuld over for forskellige kulturer på tværs,
  • Du er altid der, når din kollega har brug for hjælp,
  • Du sætter pris på at være borger i et smukt land, hvor naturen og bylivet er i balance med hinanden,
  • Det er fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til det grønlandske- samfund og sprog. Kommende kollegaer, som ikke taler grønlandsk, kan deltage i arbejdsgiveranviste grønlandsk kursus på arbejdsgivers regning.

Hvilken uddannelsesmæssig baggrund har du?

  • Du har en relevant uddannelse på kandidat- eller bachelorniveau i jur., merc.(jur.) eller en anden samfundsmæssig relevant uddannelse, f.eks. statskundskab e.l. Du er enten nyuddannet eller har nogle års erfaring i rygsækken.

Hvad kan afdelingen tilbyde dig?

  • Møde dig der, hvor du er,
  • Værdsætte det, du allerede kan,
  • Oplære dig i det, du gerne vil lære, så du kan mestre dine opgaver. Oplæring vil ske enten ved interne kurser, eksterne kurser eller sidemandsoplæring,
  • En arbejdsplads, hvor opgaverne aldrig er ens,
  • Godt kollegialt miljø med dejlige, hyggelige og omsorgsfulde kollegaer.

Løn og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til bohaveflytning ved til- og fratrædelse sker i henhold til ”Overenskomst mellem Naalakkersuisut og Akademikerorganisationerne” af 3. september 2024, eller en anden relevant overenskomst med en forhandlingsberettiget organisation afhængig af din uddannelse.

Du bliver ansat som fuldmægtig. Kandidater med tilstrækkelig dokumenteret erfaring kan indstilles til specialkonsulent eller chefkonsulent i henhold til gældende overenskomst. Evt. tildeling af specialkonsulent- eller chefkonsulenttillæg sker først efter godkendelse fra Selvstyrets Økonomi- og Personalestyrelse.

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler.

Har du allerede en personalebolig, der er tilknyttet en ansættelse i Grønlands Selvstyre, bibeholder du din bolig.

Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant. Det er ikke muligt at holde hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen eller departementet, er du velkommen til at kontakte konst. afdelingschef Mehdi Shams på telefonnummer +299 345402 eller mehs@nanoq.gl. Vær opmærksom på tidsforskel (GL = DK – 3 timer).

Ansøgning

Ser du dig selv som vores kommende kollega, så tøv ikke med at sende din ansøgning nu. Vi afholder løbende samtaler. Den endelige stillingtagen vil dog først finde sted efter ansøgningsfristen.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”. Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Ansøgningsfristen er den 24. november 2024, kl. 23:59 grønlandsk tid.

Vi forventer at have afholdt alle jobsamtaler senest i uge 49.

Tiltrædelsesdato er den 15. januar 2025. Tiltrædelsen kan ske før eller efter den dato efter nærmere aftale.

Om Naalakkersuisut

Søger du udfordringer og har lyst til at præge hverdagen gennem dit arbejdsliv og være med til at forme fremtiden, så er et job hos Grønlands Selvstyre noget for dig.

Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover er din evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket vigtig.

Grønlands Selvstyre består af en Centraladministration, med mere end 650 ansatte fordelt på flere departementer, samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Grønlands Selvstyre. Centraladministrationens opgave er, at sikre Naalakkersuisut (regeringen) et solidt politisk beslutningsgrundlag, samt at føre de politiske beslutninger ud i livet.

Du kan læse mere om Grønlands Selvstyre på http://www.naalakkersuisut.gl/job

Send ansøgning

Powered by Labrador CMS