Afdeling for Geologi søger 1-2 geologer

Fakta

Stillingstype: Geologer

Virksomhed: Departementet for Erhverv, Handel, Råstoffer, Justitsområdet og Ligestilling

Ansøgningsfrist: 28. oktober

Kontakt: Anette Juul-Nielsen+299 34 68 17

Har du lyst til at arbejde i en international præget organisation? Har du interesse for udvikling af råstofområdet i Grønland, markedsføring af råstofpotentialet, og geologisk feltarbejde? Så er et job som geolog/specialkonsulent i Afdeling for Geologi i Departementet for Erhverv, Handel, Råstoffer, Justitsområdet og Ligestilling i Nuuk noget for dig.

Tiltrædelse 1. januar 2025 eller efter aftale.

Om stillingen

Du vil blive nøglemedarbejder i relation til rådgivning af Grønlands Selvstyre på mineralområdet og i de opgaver, der relaterer sig til råstofselskaberne. Du vil skulle fungere som projektleder på flere projekter, og vil specifikt starte med at være projektleder på implementering af et nyt borekernelager. Du vil også tage aktiv del i vores internationale samarbejder under eksempelvis Nordisk Innovation, EU Grøn Vækst og US State Department samt samarbejdsprojekterne med GEUS.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Projektledelse af diverse geovidenskabelige projekter og deltagelse i feltarbejde.

  • Besvarelse af forespørgsler relateret til råstofefterforskning og minedrift, samt vurdering af selskabers arbejdsprogrammer og deres geologiske rapporter.

  • Organisere og deltage i internationale markedsføringer/messer.

  • Udarbejdelse af informations- og markedsføringsmateriale og anden formidling af Grønlands råstofpotentiale.

  • Diverse administrative opgaver, såsom udarbejdelse af notater og rapporter, fondsansøgninger m.v.

Din profil

Vi forestiller os, at du er uddannet geolog eller har en lignende geoscience-baggrund, og gerne en Ph.D. Erfaring fra råstofbranchen eller med offentlig administration er en fordel, men du er også velkommen til at søge, hvis du er nyuddannet. Det væsentligste er dit gåpåmod, dine faglige evner og evner til koordinering og samarbejde.

Som person er du udadvendt og engageret, og er hurtig til at sætte dig ind i nye problemstillinger. Du har erfaring med projektorienteret arbejdstilrettelæggelse, og kan arbejde struktureret og selvstændigt. Du har gode samarbejds- og formuleringsevner inklusive gode engelskkundskaber.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til grønlandsk sprog og kultur. For ansøgere uden for Grønland vil der blive lagt vægt på evne, vilje og lyst til at arbejde og leve under andre kulturelle betingelser end de vante.

Vi tilbyder

Du vil blive del af en dynamisk og proaktiv afdeling, hvor der er et godt socialt sammenhold og god mulighed for faglig sparring.

Du vil få:

  • Et spændende, udfordrende og alsidigt job.

  • Gode muligheder for at få indflydelse på din personlige og faglige udvikling.

  • En høj grad af frihed under ansvar.

  • Fleksible arbejdsforhold.

Om rejseaktivitet

Rejseaktivitet i og uden for Grønland må forventes i moderat omfang i forbindelse med bl.a. markedsføring, feltarbejde, efteruddannelse, konferencer samt tilsyn.

Om os

Afdeling for Geologis hovedrolle inkluderer:

  • Geovidenskabelig rådgivning til grønlandske myndigheder

  • Geologisk efterforskning og generering af højkvalitetsdata

  • Markedsføring af Grønlands råstofpotentiale

Vi er ca. 40 medarbejdere i Departementet. Departementet varetager bl.a. den overordnede planlægning af råstofområdet. Vi medvirker til at udarbejde vidensgrundlaget for de politiske drøftelser vedrørende råstofaktiviteter og vi implementerer beslutningerne. Desuden har Departementet to underliggende enheder: Råstofstyrelsen og Forbruger- og Konkurrencestyrelsen.

Stillingen ligger organisatorisk i Afdeling for Geologi, som pt består af 1 afdelingschef og 11 videnskabelige medarbejdere. Afdelingen arbejder tæt sammen med Råstofstyrelsen, De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS), og andre organisationer i Grønland og i udlandet. Du kan læse mere om Afdeling for Geologi her.

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. 

Der er 1-2 stillinger, og såfremt din profil og geologiske erfaring er dertil, vil der være mulighed for ansættelse som specialkonsulent. 

Arbejdstiden er 40 timer ugentligt.

Bolig

Der kan til én af stillingerne anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

Ansøgning

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Send ansøgning

Powered by Labrador CMS