Administrativ medarbejder til nyoprettet afdeling for Udlændinge og Grænsekontrol hos Grønlands politi.

Fakta

Stillingstype: Administrativ medarbejder

Virksomhed: Grønlands Politi

Ansøgningsfrist: 8. november 2024

Kontakt: Politikommissær Hans Jakob Frederiksen på telefon 00299 56 7232

Grønlands Politi har netop oprettet en afdeling for Udlændinge og Grænsekontrol. Vi søger en medarbejder til snarlig tiltrædelse, der sammen med øvrige medarbejde i afdelingen, har den overordnede interne koordinering hos politiet i Grønland omkring udlændinge og grænsekontrol. Arbejdsstedet er fysisk beliggende i Nuuk

Om Jobbet:

• Håndtering af henvendelser fra både interne og eksterne samarbejdspartnere.• Sikre et fuldstændig overblik over trafikmønstre, herunder indhentning af trafikdata for både sø- og luftransport, særligt med fokus på krydstogtskibe og flytrafik til og fra non- Schengen-lande.

• Koordinering af eventuelle grænsekontroller i Grønland, herunder udføre administrative grænsekontroller via politiets interne IT systemer.

• Udarbejdelse af vagtplaner for medarbejdere i Udlændinge og Grænsekontrol afdelingen.

Om dig:

Det forventes, at du er selvstændig, engageret, struktureret, og har fokus på rettidighed og kvalitet. Det forventes ligeledes, at du er omstillingsparat og har et godt helhedsssyn, da opgaverne er en del af den samlede opgaveløsning i sektionen. Der vil være en løbende justering og optimering af processerne.

Da du bliver en del af et team, er det endvidere vigtigt at være i besiddelse af gode samarbejdsevner.

Herudover, at du kan

• omsætte faglig viden og sikre kvalitet i opgaveløsningen, så der skabes tydelige resultater.

• tage ansvar for - og medvirke til at udvikle og styrke opgaveløsningen.

• optræde serviceminded og professionelt i forhold til borgerne 

• kan samarbejde med såvel interne som eksterne parter, hvor du repræsenterer politiet på en god måde

• Udviser den nødvendige handlekraft, og træffer effektive beslutninger.• Skaber resultater og sikrer fremdrift i opgaveløsningen.

Din uddannelsesbaggrund kan være af forskellig art, men det vil klart være en fordel, såfremt du tidligere har arbejdet med administrative opgaver, herunder at du har kendskab til Excel på brugerniveau. Engelskkundskaber vil også klart være en fordel.Hvis du ser dig selv i denne rolle, vil vi se frem til en motiveret ansøgning fra dig, hvori du beskriver dine faglige og personlige kompetencer.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation. Du vil kunne få anvist en personalebolig. Denne skal du selv betale depositum, leje og forbrugsudgifter til. Der ydes bohaveflytning og tiltrædelsesrejse for dig og din familie i henhold til de enhver tid gældende regler. Såfremt du er bosiddende i Nuuk stilles der ikke vakantbolig til rådighed.Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Grønlands Politi har indført røg- og nikotinfri arbejdstid.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte politikommissær Hans  Jakob Frederiksen på telefon 00299 56 7232

Du kan finde mere information om politiet på www.politi.dk.

Du kan finde opslaget på job.politi.dk, hvor du også uploader din ansøgning. Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis.

Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund.

Ansøgningsfrist: 8. november 2024

KALAALLIT NUNAANNI POLITIIT

Ataatsimut toqqissisimatitsivugut

GRØNLANDS POLITI

Sammen skaber vi tryghed

Ansøg nu

Powered by Labrador CMS