Teknisk Direktør til Nukissiorfiit

Fakta

Stillingstype: Direktør

Virksomhed: Nukissiorfiit

Kontakt: Inger Marie Ingvardsen hos Pointer A/S på +45 29 36 86 36

Nukissiorfiit har ambitioner om at skabe vækst og bæredygtighed i hele det grønlandske samfund igennem investeringer i forsyningsinfrastruktur, herunder vandkraft, vindmøller og solcelleanlæg. Til at understøtte denne ambition søger virksomheden en erfaren og visionær teknisk direktør, der kan påtage sig det faglige ansvar for virksomhedens tekniske drift og udvikling i hele Grønland – herunder den fortsatte udbygning af grøn energi i hele landet. Stillingen er placeret i Nuuk, Grønland og refererer til Energidirektøren.

 Som forsyningsvirksomhed er Nukissiorfiit ansvarlig for at producere og levere el, vand og varme til størstedelen af forbrugerne i Grønland. Virksomhedens vision er at forsyne Grønland med vand og varme uden brug af fossile brændstoffer – deres energiforsyning er derfor i høj grad baseret på vedvarende energikilder. Nukissiorfiit er ejet af Grønlands Selvstyre og beskæftiger ca. 400 ansatte, der er fordelt på de 17 byer og 53 bygder, som Nukissiorfiit forsyner. 

Den tekniske direktør bliver en del af Nukissiorfiits direktion og ledergruppe, som desuden består af energidirektøren, økonomidirektøren og en stabsdirektør. Den tekniske direktør bliver en del af teknisk afdeling på HKT samt distrikter og energitjenester.

Den tekniske direktør skal i det daglige arbejde tæt sammen med Nukissiorfiits 6 distriktschefer, der varetager produktionen i de 17 byer og 53 bygder med ca. 300 medarbejdere (årsværk). Dertil kommer en chef for produktionssupport og en projektchef. Produktionssupport og projektafdelingen omfatter tilsammen cirka 20 medarbejdere placeret i Nuuk.

Den rette kandidat har et stærkt strategisk overblik over en geografisk spredt organisation og kan fortsætte momentum i arbejdet med den organisatoriske og tekniske videreudvikling af distrikterne i henhold til retningslinjerne. Vedkommende skal samtidig kunne kommunikere effektivt og skabe sammenhold og korpsånd i en sammenhængende organisation, som er karakteristisk for Nukissiorfiit. Dertil kommer:

  • En stærk teknisk profil med solid ledelseserfaring og dygtig formidler af komplekse tekniske problemstillinger
  • Relevant videregående teknisk uddannelse eller lederuddannelse f.eks. ingeniør, maskinmester, eller lignende
  • Dansk i skrift og tale, grønlandsk er en fordel, men ikke et krav
  • Robust med naturlig gennemslagskraft, som kan skabe synlighed og få tingene til at ske
  • Dygtig kommunikator med politisk tæft og erfaring med at arbejde i en organisation med mange interessenter
  • Strategisk tænkende og formår at veksle mellem detaljeorienteret og ’helikopterperspektiv’
  • Motivator, der skaber arbejdsglæde, gejst og energi blandt medarbejdere – også som distanceleder
  • Erfaring med forandringsprocesser i en større organisation
  • Forståelse og interesse for Grønland, det grønlandske samfund samt den grønlandske natur

Dette er en unik mulighed for at være med til at gøre en væsentlig forskel for den grønne omstilling af forsyningssektoren i Grønland i en organisation med en flad ledelsesstruktur samt en uformel og god omgangstone.

Der kan anvises bolig og ydes tiltrædelsesfrirejse efter gældende aftale. Ansættelse som Teknisk Direktør med maskinmesteruddannelse sker i henhold til den enhver tid gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og Maskinmestrenes Fagforening. Ved øvrige uddannelser sker ansættelsen i henhold til den enhver tid gældende fælles chefaftale for Grønlands selvstyre og kommunerne. Lønnen med faste løndele hører under LR39.

Nukissiorfiit har indgået samarbejde med Pointer A/S om rekrutteringen af den nye tekniske direktør. Du er derfor velkommen til at kontakte Adm. Direktør & Partner, Inger Marie Ingvardsen hos Pointer A/S på +45 29 36 86 36 for uddybende information. Enhver henvendelse vil blive behandlet fortroligt.

Send gerne din ansøgning snarest til Inger Marie Ingvardsen på imi@pointersearch.dk.

Powered by Labrador CMS