Sundhedsassistent med psykiatrisk erfaring søges til distriktspsykiatrien i Nuuk

Fakta

Stillingstype: Sundhedsassistent

Virksomhed: Det Grønlandske Sundhedsvæsen 

Ansøgningsfrist:  15. november 2025

Kontakt: Pia Rasmussen på tlf. (+299)34 47 80 eller på e-mail: pira@PEQQIK.GL

Er du interesseret i et selvstændigt, udfordrende og spændende job i psykiatrien? – SÅ SE HER!

Psykiatrisk Område ved Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger pr. 01.12.2024 eller snarest muligt efter nærmere aftale en sundhedsassistent til Distriktspsykiatrien Ikaarsaarfik. Udgangspunktet er arbejdstiden 8-16 på hverdage, med en arbejdstid på 40 timer om ugen. Man indgår i weekendvagt i sengeafdelingen hver 6. weekend.

Målet for distriktspsykiatrien er:

  • At være den borgernære, opsøgende og forebyggende psykiatri, hvor patienten er i centrum for en sammenhængende og evidensbaseret behandling.

Det afgørende er, at du har interesse og sympati for det psykiatriske felt, og at du selv har en god robusthed. Du vil i samarbejde med læge være ansvarlig for det distriktspsykiatriske behandlingstilbud til ca. 35-40 patienter. Behandlingstilbuddet består i støtte til den medicinske behandling, støttende, motiverende og terapeutiske samtaler, psykoedukation, KRAM-faktorer og misbrugsscreening, samt observation af virkning og bivirkning af behandling. Som kontaktperson deltager du i lægesamtaler, årlige behandlingskonferencer med oplæg samt bestiller blodprøver. En dag om måneden deltager du i plejen af patienter indlagt på afdeling A1.

Behandlingsforståelsen tager udgangspunkt i en biologisk, psykologisk og social forståelsesmodel. Det tværfaglige og tværsektorielle samarbejde er i høj grad omdrejningspunktet for vores daglige arbejde.

Vi kan tilbyde:

  • God introduktion, gode kolleger, hvor trivsel er i fokus
  • En aktiv og engageret arbejdsplads i rivende udvikling
  • Et job med høj grad af selvstændighed og ansvar
  • Mange opgaver, der udfordrer din faglige nysgerrighed, og som du har indflydelse på
  • Et innovativt og aktivt fagligt miljø med bl.a. supervision og undervisning
  • En stilling med fremmøde på hverdage i dagtimerne 8-16
  • Mulighed for medlemskab af en attraktiv personaleforening

Vi forventer, at du:

  • Har psykiatrisk erfaring, evt. som psykiatriassistent
  • Kan arbejde selvstændigt og reflekterende
  • Har engagement og gode samarbejdsevner
  • Er åben og tillidsvækkende
  • Har en professionel tilgang til opgaveløsning
  • Er ansvarlig i forhold til opgaver, pligter og beføjelser
  • Respekterer andres værdighed
  • Har kørekort

Distriktspsykiatrien, som er en del af Psykiatrisk Område, behandler for nuværende fortrinsvis patienter med skizofreni. Psykiatrisk Område omfatter desuden sengeafdeling med skærmet enhed, ambulatorium, psykiatrisk terapi samt socialrådgiverfunktion. Distriktspsykiatrien har fysisk placering på Dronning Ingrids Hospital som en del af Psykiatrisk Ambulatorium.

På sigt står den nye psykiatribygning klar på Dronning Ingrids Hospital. Ikaarsaarfik vil blive en del af denne sammen med ambulatoriet og døgnafdelingen.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

Startdato: 02.12.24 eller snarest muligt

Ansøgningsfrist: 15.11.24

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt:

Information om stillingen kan indhentes ved Afdelingsleder Pia Rasmussen på tlf. (+299)34 47 80 eller på e-mail: pira@PEQQIK.GL

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsdiagram

Organisationsdiagram Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Søg denne stilling

Powered by Labrador CMS