Strategisk økonom til Departementet for Sundhed

Fakta

Stillingstype: Strategisk økonom

Virksomhed: Departementet for Sundhed

Ansøgningsfrist: 17. september

Kontakt: Jeppe S. Toftdahl tlf. +299 563747 eller på e-mail jsto@nanoq.gl

Strategisk økonom til Departementet for Sundhed

Er du den erfarne medarbejder, der sikrer sagernes fremdrift? Har du et stærkt økonomisk overblik?

I Departementet for Sundhed er stillingen som strategisk økonom ledig til besættelse d. 1. oktober eller snarest muligt.

Departementets hovedopgave er betjening og rådgivning af Naalakkersuisoq, udarbejdelse af lovgivning, overvågning og tilsyn samt planlægning og udvikling inden for sundhedsområdet. Departementet for Sundhed har ca. 20 medarbejdere fordelt på fire afdelinger.

Den strategiske økonom har det faglige og sagsmæssige ansvar for det økonomiske materiale, der afleveres til Departementschef, Naalakkersuisut og Inatsisartut.

Ansvars- og funktionsområder

  • Departementets og Sundhedsvæsenets finanslovsproces, m.m.

  • Udarbejdelse af oplæg til Naalakkersuisut og udvalg om sundhedsvæsenets økonomi

  • Budgetopfølgninger og økonomistyring i departementet

  • Økonomiske analyser, redegørelser og konsekvensberegninger

  • Det faglige og sagsmæssige ansvar for alle opgaver, der henhører til økonomi under departementets ressortområder

Vi forventer, at du har:

  • En relevant akademisk økonomisk uddannelse på min. kandidat eller masterniveau

  • Flere års erfaring med økonomistyring

  • Erfaring med finanslovsarbejde herunder udarbejdelse af forslag til finanslov

  • Evne til at tage et selvstændigt ansvar i løsningen af departements opgaver på økonomiområdet

  • Samarbejdsevner og lyst til at arbejde i et tværfagligt miljø, hvor den enkelte bidrager til helhedsorienterede løsninger

Vi tilbyder en spændende og selvstændig stilling inden for et stort, spændende og udfordrende område. Vi er en arbejdsplads i konstant udvikling med gode kollegaer og uformel omgangstone. Vi er en arbejdsplads med interessante og faglige udfordringer, hvor teamwork og faglighed vægtes højt.

Du vil komme til at samarbejde med økonomifunktionerne i Selvstyret og i særdeleshed med økonomifunktionen i Sundhedsvæsenet.

Der må påregnes ekstra arbejde i perioder med spidsbelastning.

Tiltrædelse d. 1. oktober 2024 eller snarest muligt herefter.

Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte: konstitueret afdelingschef Jeppe S. Toftdahl tlf. +299 563747 eller på e-mail jsto@nanoq.gl

Ansøgningsfrist

Ansøgningen vedlagt CV og kopier af eksamensbevis samt referencer/referenceliste skal sendes via nedenstående link senest den 17. september 2024.

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Send ansøgning

Powered by Labrador CMS