Socialpædagogisk Seminarium søger en opsøgende og imødekommende studievejleder

Fakta

Stillingstype: Studievejleder

Virksomhed: PI/SPS

Ansøgningsfrist: 27. september

Kontakt: Ellen Eisner Mathæussen, +299383550 eller allaffik@pi.sps.gl

Er du passioneret omkring studerendes trivsel og uddannelsesmæssige succes? Har du en naturlig evne til at skabe trygge og støttende relationer? Vi søger en engageret studievejleder, der kan stå forrest i vores indsats for at sikre vores studerendes trivsel og forebygge frafald.

Som studievejleder vil du få en central rolle i at støtte vores studerende gennem deres uddannelsesforløb. Du vil være den primære kontaktperson for vores studerende, hvor du både vil være en vejleder, rådgiver og koordinator. Din indsats vil have stor betydning for at skabe et positivt studiemiljø, hvor alle studerende føler sig set og hørt.

Seminariet har knap 60 ansatte og 300 studerende på 8 forskellige uddannelser: dagtilbudsmedhjælperuddannelse, socialhjælperuddannelse, socialassistentuddannelse, pædagogassistentuddannelse, professionsrettet bacheloruddannelse til socialpædagog, rådgivningsassistentuddannelse, uddannelsen til rådgiver i socialt arbejde og specialpædagogisk diplomuddannelse. Dertil kommer diverse kompetencegivende kursusforløb for ansat personale inden for det sociale og pædagogiske fagområde.

Dine hovedopgaver vil omfatte:

  • Opsøgende vejledning: Aktivt kontakte og følge op på studerende for at identificere potentielle udfordringer og tilbyde støtte inden problemerne vokser sig store.

  • Forebyggelse af frafald: Udvikle og implementere initiativer, der hjælper med at reducere frafaldsrater og sikre, at studerende får den nødvendige støtte til at gennemføre deres uddannelse.

  • Trivselsfremme: Være en central aktør i at skabe et sundt og støttende studiemiljø, hvor trivsel er i fokus. Identificere og adressere trivselsspørgsmål i samarbejde med relevante interne og eksterne partnere.

  • Internationalkoordinator: Varetage ansvaret for internationale studerende, herunder støtte dem i deres integration på uddannelsen og sikre, at de får den nødvendige vejledning omkring deres studier og ophold.

  • Rådgivning og vejledning: Tilbyde både individuel og gruppemæssig vejledning om uddannelsesvalg, karriereplanlægning, og personlige udfordringer.

  • Samarbejde på tværs: Arbejde tæt sammen med undervisere, administration og andre nøgleaktører for at sikre en helhedsorienteret støtte til de studerende.

Vi forventer, at du:

  • Har en relevant uddannelsesbaggrund og gerne erfaring med studievejledning, pædagogik eller lignende.

  • Er opsøgende og proaktiv i din tilgang til vejledning.

  • Er imødekommende og har stærke kommunikationsfærdigheder på grønlandsk.

  • Har erfaring eller interesse for at arbejde med internationale studerende og kulturel diversitet.

  • Er engageret i at skabe et støttende og inkluderende studiemiljø.

  • Er struktureret og kan håndtere flere opgaver samtidig uden at miste overblikket.

Vi tilbyder:

  • En dynamisk og meningsfuld arbejdsplads, hvor du kan gøre en forskel.

  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

  • En arbejdsplads med fokus på trivsel og et godt arbejdsmiljø.

  • Tæt samarbejde med engagerede kolleger, der brænder for uddannelse og studerendes udvikling.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Yderligere oplysninger kan fås på tlf. +299 38 35 50 til teamleder for studie- og kollegieservice, Ellen Eisner Mathæussen, eller pr. mail til allaffik@pi.sps.gl

Læs mere om seminariet på www.pi.sps.gl

Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2024 eller efter aftale.

Der er ansøgningsfrist d. 27. september 2024 kl. 12:00.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Send ansøgning

Powered by Labrador CMS