Sisimiut Regionssygehus søger akut 1 sundhedsassistent i vikariat i konsultation

Fakta

Stillingstype: Sundhedsassistent

Virksomhed: Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Ansøgningsfrist: 26. september

Kontakt: Arnannguaq Lennert på tlf. 86 88 42 eller på denne mail: arle@peqqik.gl eller Nukanguak Maren Heilmann på tlf. (+299) 86 88 67 eller på denne mail: nuol@peqqik.gl

Jobbet:

Du vil primært være ansat i Sisimiut Regionssygehus’ konsultation. Stillingen er udelukkende i dagvagter og weekend hver tredje weekend i konsultation.

Konsultationen er en arbejdsplads for læger, sygeplejersker, sundhedsassistenter og tolke. Her varetager vi de planlagte og akutte patienthenvendelser i hhv. læge- og sygeplejerskekonsultationen og skadestuen. Personalet har ansvar for telefonbestillingsvisitering, røntgen, planlagte operationer og indgreb, telefonkonsultationer med bygder, tb-undersøgelser og kontaktopsporing, planlægning af specialistbesøg, samtaler og behandling af cancerpatienter, telemedicin indenfor øjne, hud og neurologi, tolkning for dansksprogede kolleger mm. I forbindelse med ferier, kurser og sygdom varetages der også opgaver i apoteket, psykiatrien og i sengeafdelingen.

Vi søger en sundhedsassistent:

·Der har gode samarbejdsevner. 

·Der er åben og fleksibel

·Der kan arbejde selvstændigt.

·Der formår at have overblik i pressede situationer.

·Der kan lide nye udfordringer.

·Der har minimum to års erfaring, gerne fra akut og kirurgisk område.

·Der har humor og glimt i øjet

·Dobbeltsproget grønlandsk / dansk er ønskeligt men ikke krav.

Vi tilbyder:

·Introduktion.

·Alsidig og ofte travl arbejdsplads. 

·Mange forskellige og spændende opgaver

·Engagerede kolleger

·Selvstændigt arbejde med gode muligheder for sparring hos kolleger.

·Ad hoc undervisninger fra læger, sygeplejersker og sundhedsassistent kolleger

·God atmosfære på arbejdspladsen og godt kollegialt sammenhold

Sisimiut by er en moderne by med alle moderne tekniske faciliteter og kulturtilbud. Sisimiut er Grønlands næststørste by og byder på det bedste fra hele Grønland.

Her finder man et meget aktivt sportsliv både indoor og specielt meget outdoor.

Der er masser af muligheder for skisport, både langrend og alpin. Verdens hårdeste skiløb ”Arctic Cicle Race” afholdes hvert forår i Sisimiut. Endvidere er der et kæmpe bagland med uanede muligheder for hundeslæde kørsel og snescooter kørsel.

Derudover findes nogle af de bedste muligheder for jagt og fiskeri i Grønland.

Der er gode vandremuligheder, som tiltrækker hikers fra hele verden, især om sommeren.

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner og 4 områder på Dronning Ingrids Hospital, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

StatsborgerskabSåfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl

Ansøgningsfrist: 26/9-2024. Vi indkalder løbende kandidater til samtale, hvorfor du venligst bedes fremsende din ansøgning snarest.

Kontakt:

Information om stillingen kan indhentes ved til Afdelingssygeplejerske Arnannguaq Lennert på tlf. 86 88 42 eller på denne mail: arle@peqqik.gl eller til Ledende regionssygeplejerske Nukanguak Maren Heilmann på tlf. (+299) 86 88 67 eller på denne mail: nuol@peqqik.gl

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsplan her:

Organisationsplan

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Søg denne stilling

Powered by Labrador CMS