Risiko- og kvalitetsansvarlig - til NunaGreen A/S

Fakta

Stillingstype: Risiko- og kvalitetsansvarlig

Virksomhed: NunaGreen A/S

Ansøgningsfrist: 23. september

Kontakt: Erlingur Leifsson med eventuelle spørgsmål på telefon +299 363652

Har du erfaring med risiko- og kvalitetsstyring i storskalaprojekter og har du interesse i grøn infrastruktur?”
Og har du lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor fokus er på vedvarende energi, bæredygtighed, globale muligheder samt anlæg og byggeri på afsides lokationer, så er denne mulighed måske noget for dig! 

Stillingen

Er du en erfaren og dygtig fagperson inden for risikostyring og kvalitetssikring? Har du lyst til at blive en nøglespiller i NunaGreens anlægsafdeling, så er det dig vi søger.

Konkret vil du arbejde på nogle af Grønlands største anlægsprojekter, herunder udvidelsen af eksisterende vandkraftværket ved Nuuk samt anlæggelsen af vandkraft til forsyning af Qasigiannguit og Aasiaat. Du vil indgå i vores erfarne team som lige nu arbejder på udbudsprocessen for Buksefjordsværket.

Vi leder efter en Risiko- og Kvalitetsansvarlig til at indgå i bygherres organisation med tiltrædelse snarest. Du vil få det overordnede ansvar for risikostyring, samt at kvaliteten af projektet opretholdes på højeste niveau gennem hele projektforløbet.

Primære opgaver

  • Risikostyring: Udarbejdelse og implementering af risikostyringsstrategier i samarbejde med rådgivere og totalentreprenør. Løbende vurdering og opdatering af risikoprofiler.
  • Kvalitetsstyring: Sikring og kontrol af fastlagte kvalitetsparametre i projekterne og udvikle strategier for den rette kvalitet opretholdes for alle områder og projekter. Løbende vurdering og opdatering af kvalitetsplaner
  • Kvalitetssystem. Der vil også være behov for udvikling og implementering af kvalitetssystem.
  • Projektledelse: Indgå som en del af projektledelsen og bistå med styringen af vores anlægsprojekter.
  • Tværgående samarbejde. Tæt samarbejde med interne og eksterne interessenter for at sikre en gnidningsfri gennemførelse af projektet.
  • Myndighedsbehandling: Du vil skulle navigere i diverse myndighedsprocesser, sikre overholdelse af lokale og nationale regler og standarder.

Din profil og baggrund

Du har erfaringen og overblikket til at stå i spidsen for vores risiko- og kvalitetsarbejde. Der lægges vægt på, at du har en bred erfaring inden risikostyring, kvalitetsarbejde og projektledelse inden for bygge- og anlægsbranchen, gerne inden for energi og infrastruktur. Erfaring fra større anlægsprojekter og/eller storskalaprojekter vil være en fordel.

Din uddannelsesmæssige / faglige baggrund må meget gerne være ingeniørfaget, stærkstrøm, elektricitet, maskinmester, konstruktør eller lignende håndværksmæssigt område. Det vil være et stort plus hvis du besidder en anerkendt uddannelse inden for risiko- og/eller kvalitetsstyring samt projektledelse.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, være handlekraftig samt proaktiv med gennemgående løsnings­orienteret indstilling til opgaverne og samarbejdspartnere.

Det vil være en fordel at du har et stærkt engagement i dit arbejde, besidder stærke kommunikationsevner samt kan se dine egne personlige værdier som værende naturligt forenelige med NunaGreens vision om at bidrage positivt til den grønne omstilling.

Vi tilbyder

NunaGreen tilbyder en spændende stilling i en virksomhed med stor indflydelse på udviklingen af det, der skal blive Grønlands førende aktør inden for vedvarende energi og grøn omstilling. Du vil blive en del af et sundt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone. Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Nuuk og med direkte reference til vores anlægschef.

Du er velkommen til at ringe til Anlægschef, Erlingur Leifsson med eventuelle spørgsmål på telefon +299 363652.

Send din ansøgning vedlagt CV via mail til vores HR-afdeling tek@nunagreen.gl – senest den 23. september 2024. Samtaler forventes at blive afholdt løbende.

Kort om NunaGreen A/S

NunaGreen er ung virksomhed og vores mission er at positionere sig som Grønlands førende inden for vedvarende energi og grøn omstilling. I NunaGreen arbejder vi dedikeret med udvidelse og opførsel af vandkraftværker og andre muligheder for produktion af grøn energi.

Med sine enorme ressourcer af vedvarende energi tilbyder Grønland unikke grønne muligheder, og gennem målrettet innovation og udvikling, er det vores kernemål at udnytte disse muligheder ansvarligt og bæredygtigt. Vandkraft og vedvarende energi er en væsentlig brik i den grønne omstilling.

NunaGreen vil skabe en moderne og positiv miljømæssig indvirkning, med en gavnlig effekt for landets befolkning.

Powered by Labrador CMS