Projektleder til anlægsprojekt i Diskobugten - til NunaGreen A/S

Fakta

Stillingstype: Projektleder

Virksomhed: NunaGreen A/S

Ansøgningsfrist: Løbende

Kontakt: Erlingur Leifsson med eventuelle spørgsmål på telefon +299 363652.

”Er du en erfaren projektleder og brænder du som os for at lave grøn infrastruktur?”

Og har du lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor fokus er på grøn energi, bæredygtighed, globale muligheder samt anlæg og byggeri i stor skala, så er denne mulighed måske noget for dig!

Stillingen

Vi søger en dygtig projektleder til vores store anlægsprojekter til tiltrædelse inden for 2-3 måneder.

Som projektleder hos NunaGreen vil du spille en central rolle i anlæggelsen af central bæredygtig energi i Grønland. Konkret vil du arbejde på nogle af Grønlands største anlægsprojekter, herunder anlæggelsen af vandkraft til forsyning af Qasigiannguit og Aasiaat beliggende i Diskobugten. Du vil indgå i vores erfarne team som lige nu arbejder på udbudsprocessen for vores anlægsprojekter.

Primære opgaver

  • Projektledelse: Daglig projektledelse og styring af vores anlægsprojekter, samt bistå kollegaer med faglige sparring inden for ledelse af projekter.
  • Kontraktforhandlinger: Forhandle med leverandører og entreprenører, sikre favorable vilkår og overvåge kontraktopfyldelsen gennem projektets levetid.
  • Risikostyring: Identificere potentielle risici i projekterne og udvikle strategier for at minimere eller eliminere disse risici.
  • Myndighedsbehandling: Du vil navigere i myndighedsprocesser, sikre overholdelse af lokale og nationale regler og opnå de nødvendige tilladelser og godkendelser for projekterne.
  • Miljø: Sikre, at alle projektaktiviteter er i overensstemmelse med miljølovgivningen samt arbejde på at minimere miljørisici for at få optimeret projekternes miljøprofil.
  • Arbejdsmiljø: Sikre at lovgivning overholdes og at projekterne gennemføres i et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Dette ved at implementere og overvåge arbejdsmiljø procedurer og -politikker.
  • Afrapportering: Du vil løbende forberede rapporter, præsentationer mm. på projektstatus til anlægschef.

Din profil og baggrund

Der lægges vægt på at du har en solid erfaring inden for projektledelse i bygge- og anlægsbranchen, fortrinsvis inden for energi og infrastruktur. Erfaring fra større anlægsprojekter og/eller storskalaprojekter vil væren en fordel.

Din uddannelsesmæssige / faglige baggrund må meget gerne være ingeniørfaget, stærkstrøm, elektricitet, maskinmester, konstruktør eller lignende håndværksmæssigt område. Det vil være et stort plus hvis du besidder en anerkendt uddannelse inden for projektledelse.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, være handlekraftig samt proaktiv med gennemgående løsnings­orienteret indstilling til opgaverne og samarbejdspartnere.

Det vil være en fordel at du har et stærkt engagement i dit arbejde, besidder stærke kommunikationsevner samt kan se dine egne personlige værdier som værende naturligt forenelige med NunaGreens vision om at bidrage positivt til den grønne omstilling.

Kontraktdokumenter forventes være på engelsk, så det er krav på flydende engelsk tale og skrift.

Vi tilbyder

NunaGreen tilbyder en spændende stilling i en virksomhed med stor indflydelse på udviklingen af det, der skal blive Grønlands førende aktør inden for vedvarende energi og grøn omstilling. Du vil blive en del af et sundt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone. Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Nuuk (kan efter aftale placeres i diskobugt-området) og med direkte reference til vores anlægschef.

Du er velkommen til at ringe til Anlægschef, Erlingur Leifsson med eventuelle spørgsmål på telefon +299 363652.

Send din ansøgning vedlagt CV via mail til vores HR-afdeling tek@nunagreen.gl. Samtaler forventes at blive afholdt løbende.

Kort om NunaGreen A/S

NunaGreen er ung virksomhed og vores mission er at positionere sig som Grønlands førende inden for vedvarende energi og grøn omstilling. I NunaGreen arbejder vi dedikeret med udvidelse og opførsel af vandkraftværker og andre muligheder for produktion af grøn energi.

Med sine enorme ressourcer af vedvarende energi tilbyder Grønland unikke grønne muligheder, og gennem målrettet innovation og udvikling, er det vores kernemål at udnytte disse muligheder ansvarligt og bæredygtigt. Vandkraft og vedvarende energi er en væsentlig brik i den grønne omstilling.

NunaGreen vil skabe en moderne og positiv miljømæssig indvirkning, med en gavnlig effekt for landets befolkning.

Powered by Labrador CMS