Myndighedskoordinator til NunaGreen A/S

Fakta

Stillingstype: Myndighedskoordinator

Virksomhed: NunaGreen A/S

Ansøgningsfrist: Løbende

Kontakt: Karen Anne Arleth med eventuelle spørgsmål på +299 551585

”Brænder du ligesom os for den grønne omstilling?” Og har du lyst til at arbejde inden for et forretningsområde, hvor fokus er på grøn energi og bæredygtighed og er du skarp på myndighedsprocesser og har erfaring med at navigere i komplekse myndighedsforhold relateret til anlægsprojekter? Vi søger en engageret og struktureret medarbejder til at bistå med koordinering og håndtering af myndighedskrav i forbindelse med vandkraftprojekter.

Stillingen

I denne rolle bliver du en nøgleperson i et lille, men dynamisk team, hvor dine opgaver vil være alsidige og give dig mulighed for at bidrage til nogle af landets største og grønneste anlægsprojekter. Du vil specifikt være involveret i den kommende udvidelse af vandkraftværket i Utoqqarmiut Kangerluarsunnguat (Buksefjorden) samt anlæg af vandkraft til forsyning af Aasiaat og Qasigiannuit.

Din primære opgave bliver at håndtere myndighedskrav såsom VVM, arealforhold, sprængstoftilladelser og andre nødvendige godkendelser til anlægsprojektet. Dette indebærer udarbejdelse af relevante ansøgninger og dokumentation i tæt samarbejde med vores rådgivere og sikring af en smidig proces med de involverede myndigheder. 

Primære opgaver

  • Koordinering af myndighedsprocesser i tæt samarbejde med anlægsteamet.
  • Sikring af rettidig udarbejdelse og indsendelse af nødvendige ansøgninger og dokumentation til relevante myndigheder.
  • Kommunikation med relevante myndigheder og interessenter om de igangværende ansøgninger og processer.
  • Ledelsesbetjening, herunder afrapportering til direktion og bestyrelse om relevante myndighedsforhold.

Din profil og baggrund

Det er en stor fordel hvis du kender til grønlandsk infrastruktur og relaterede myndighedsforhold. – Vi ser gerne at du har erfaring med myndighedsarbejde i Grønland eller lignende kontekst samt har gode kommunikations- og samarbejdsevner. Som person arbejder du selvstændigt og tager gerne ansvaret for en god opgaveløsning.

Vi tilbyder

NunaGreen tilbyder en spændende stilling i en virksomhed med stor indflydelse på udviklingen af det, der skal blive Grønlands førende aktør inden for vedvarende energi og grøn omstilling. Du vil blive en del af et sundt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone. Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Nuuk og med direkte reference til Administrationschefen.

Du er velkommen til at ringe til Administrationschef Karen Anne Arleth med eventuelle spørgsmål på +299 551585.

Send din ansøgning vedlagt CV via mail til vores HR-afdeling: tek@nunagreen.gl.

Samtaler forventes at blive afholdt løbende.

Kort om NunaGreen A/S

NunaGreen er ung virksomhed og vores mission er at positionere sig som Grønlands førende inden for vedvarende energi og grøn omstilling. I NunaGreen arbejder vi dedikeret med udvidelse og opførsel af vandkraftværker og andre muligheder for produktion af grøn energi.

Med sine enorme ressourcer af vedvarende energi tilbyder Grønland unikke grønne muligheder, og gennem målrettet innovation og udvikling, er det vores kernemål at udnytte disse muligheder ansvarligt og bæredygtigt. Vandkraft og vedvarende energi er en væsentlig brik i den grønne omstilling.

NunaGreen vil skabe en moderne og positiv miljømæssig indvirkning, med en gavnlig effekt for landets befolkning.

Powered by Labrador CMS