Kontormedhjælper til halvdags stilling

Fakta

Stillingstype: Kontormedarbejder

Virksomhed: Departementet for Sociale Anliggender, Arbejdsmarked og Indenrigsanliggender

Ansøgningsfrist: 25. oktober 2024

Kontakt: Marianne Petersen på mail isn@nanoq.gl. Telefon +299 345137.

Vi søger en faglært kontormedhjælper til vores ledelsessekretariat snarest muligt.

Vi har rigtig travlt og ønsker ekstra hænder til at varetage driften af departementet, såsom fordeling af indgået post, skrive postliste, mødeforberedelse, kopiering- og pakkeopgaver er blot nogen af opgaverne som vedkommende skal være med til at udføre.

Om dig

Du har forståelse for de politiske processer og de departementale opgaver

Du er en blæksprutte som kan håndtere mange forskellige opgaver dagligt

Du har god samarbejdsånd og er stabil

Har en engageret, initiativrig og positiv tilgang til opgaverne.

Om os

I Departementet for Sociale Anliggender, Familier, Arbejdsmarked og Indenrigsanliggender er vi ca. 35 medarbejdere fordelt over afdelingerne Ledelsessekretariat, Sociale Anliggender og Familier, Arbejdsmarked, Indenrigsanliggender samt Tilsynsenheden. Denne stilling er organisatorisk forankret i Ledelsessekretariatet. Ledelsessekretariatet sikrer den daglige drift og bistår chefgruppen samt resten af departementet så de departementale opgaver og den politiske betjening sikres. Ledelsessekretariatet er sekretær for Den Lokale Sikkerheds- og Samarbejdsudvalg (LSSU) samt chefgruppen.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 25. oktober 2024.

Tiltrædelsesdato snarest og efter aftale. Ansøgninger vil blive behandlet løbende, men skal være os i hænde før deadline.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til

kontorchef i ledelsessekretariatet Marianne Petersen på mail isn@nanoq.gl. Telefon +299 345137.

Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du sende en kort ansøgning til os med relevante uddannelsespapirer og CV. Vi ser frem til at høre fra dig!

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen.

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Om Naalakkersuisut

Søger du udfordringer og har lyst til at præge hverdagen gennem dit arbejdsliv og være med til at forme fremtiden, så er et job hos Grønlands Selvstyre noget for dig.

Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover er din evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket vigtig.

Grønlands Selvstyre består af en Centraladministration, med mere end 650 ansatte fordelt på flere departementer, samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Grønlands Selvstyre. Centraladministrationens opgave er, at sikre Naalakkersuisut (regeringen) et solidt politisk beslutningsgrundlag, samt at føre de politiske beslutninger ud i livet.

Du kan læse mere om Grønlands Selvstyre på http://www.naalakkersuisut.gl/job

Send ansøgning

Powered by Labrador CMS