Kommunikationsstærk HR-konsulent søges til vores hovedkontor i Nuuk

Fakta

Stillingstype: HR-konsulent

Virksomhed: Permagreen

Kontakt: Vivian Mørch Simonsen på +299 24 44 99 eller vsi@permgreen.gl

Trives du i en hverdag med mange spændende og afvekslende opgaver? Har du erfaring med HR og intern kommunikation, og kan du bidrage til rådgivning og sparring med medarbejdere og ledere? Så er du måske vores nye kollega.

Om stillingen:

Som HR Konsulent i Permagreen vil dine opgaver være meget forskellige inden for drift, administration og udvikling, så du vil få ansvar inden for hele HR-paletten. Du arbejder tæt sammen med kollegerne ude i organisationen, hvor du skal hjælpe med at løse opgaver over en bred kam.

Som HR-konsulent bliver du en del af et team, bestående af en HR-chef, en KMA-koordinator og to servicemedarbejdere. I vores forholdsvist lille team samarbejder vi på kryds og tværs og du vil opleve gensidig support og samarbejde.

Permagreen er midt i en forandringsproces hvor der er fokus på kultur, samarbejde, tillid, ejerskab, sikkerhed og kvalitet og du bliver derfor en del af en virksomhed, hvor vi arbejder tæt sammen om at skabe resultater

Om Permagreen Grønland A/S:

Permagreen har lang erfaring indenfor byggebranchen i Grønland, der går 70 år tilbage. Med en omsætning på omkring 400-450 millioner kroner og ca. 350 ansatte, er Permagreen det største lokale entreprenørselskab i Grønland. Permagreen Grønland A/S har Hovedkontor i Nuuk og afdelinger i Sisimiut, Maniitsoq, Qaqortoq og Narsaq.

Vores afdeling i Nuuk har ca. 160 timelønnede medarbejdere og 20 funktionærer, hvor hovedparten af de større byggerier i Grønland udføres, har afdelingen opnået en betydelig erfaring med total- og hovedentrepriser. Den væsentligste del af vores egenproduktion udgøres af jord-, beton-, tømrer- og malerarbejde. På hovedkontoret har Økonomifunktion og HR & Kommunikation plads, sammen med direktionen og ledere fra produktionen.

Om dig:

Vi forestiller og at du har en uddannelse indenfor kontor eller administration, gerne på bachelorniveau. Du har erfaring med og lyst til at arbejde med personaleadministration, og så har du god flair for SOME og gerne med erfaring med intern kommunikation.

Som person er du struktureret og kan lide at arbejde med processer, administration og udvikling. Du er tillidsvækkende, lyttende og med en evne til at tale med ansatte på alle niveauer.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Har du spørgsmål om stillingens indhold kan du kontakte HR-chef Vivian Mørch Simonsen på +299 24 44 99 eller vsi@permgreen.gl Bemærk tidszone i Nuuk (GMT-1) hvilket betyder at Danmark er 3 timer foran.

Ansøgningen inkl. referencer mrk. ”HR-konsulent” sendes til vsi@permagreen.gl Vi behandler indkomne ansøgninger løbende.

Permagreen har lang erfaring indenfor byggebranchen i Grønland, der går 60 år tilbage. Med en omsætning på omkring 400-450 millioner kroner og ca. 350 ansatte, er Permagreen det største lokale entreprenørselskab i Grønland. Permagreen Grønland A/S har Hovedkontor i Nuuk og afdelinger i Sisimiut, Maniitsoq, Qaqortoq og Narsaq. Se mere på www.permagreen.gl.

Powered by Labrador CMS