Erfaren byggetekniker, bygningskonstruktør eller bygningsingeniør til Rambøll Grønland A/S

Fakta

Stillingstype: Byggetekniker, bygningskonstruktør eller bygningsingeniør 

Virksomhed: Rambøll Grønland A/S

Ansøgningsfrist: 27. september

Kontakt: Inooraq Brandt på mail: INB@ramboll.gl eller telefon +299 32 40 88

    Er du klar til at tage næste skridt i din karriere? Så kan Rambøll Grønland A/S være det rette valg for dig. Hos os får du mulighed for at blive en del af et engageret team, der arbejder med bæredygtige løsninger i Grønlands unikke omgivelser.

Din nye rolle

Du bliver en del af vores byggeriafdeling, hvor du i åben dialog mellem kunder, kolleger og ledelse, arbejder selvstændigt med projekterne fra ide til aflevering. Dine arbejdsopgaver bliver alsidige, og du får rig lejlighed til at udforske den nyeste viden og teknologi inden for ”Arctic Engineering”. Mange opgaver løses i tværfaglige projektteams, hvor du har ansvaret for dit eget fagområde og bidrager med din ekspertise.

Dine primære ansvarsområder vil bl.a. omfatte:

  • Digital projektering
  • Udarbejdelse af udbudsmateriale
  • Tilsynsarbejder og byggeledelse indenfor nybyggeri, renovering m.v.
  • Rådgivning og kundedialog.

Om dig

For at du skal trives og lykkes i rollen forestiller vi os at du har 5-10 års erfaring med projektering, tilsyn og byggeledelser ifm. bygge- og/eller renoveringsopgaver. Da vi er en blandet medarbejdersammensætning med mange engagerede og specialiserede ingeniører, er det desuden vigtigt, at du trives i et mangfoldigt miljø, og formår at samarbejde på tværs af fagligheder. Derudover forventer vi, at du:

  • er udadvendt og opsøgende, engageret, fleksibel samt løsningsorienteret og kan indgå i samarbejde/dialog med bygherrer, arkitekter og entreprenører
  • er uddannet byggetekniker, bygningskonstruktør eller bygningsingeniør, evt. med praktisk erfaring fra udførelse af byggeri
  • er erfaren bruger af Revit og evt. AutoCAD
  • har overblik over byggetekniske detaljer i et byggeri samt bygbarhed
  • har erfaring med udarbejdelse af arbejdsbeskrivelser
  • har erfaring med tilstandsregistrering, fagtilsyn og byggeledelse
  • har gerne erfaring med arbejdsmiljøkoordinering
  • har gerne erfaring med brandforhold, jf. bygningsreglementet.

Ligeledes vil erfaring med projekter i Grønland/Arktis være en fordel, men ikke et krav.

Hvad vi kan tilbyde dig

  • Investering i din udvikling
  • Ledere du kan regne med, vejledt af vores ledelsesprincipper
  • Bliv værdsat for den unikke person du er
  • Stor inspiration fra kolleger, kunder og projekter
  • Bliv en del af en fondsejet virksomhed, som sikrer en langsigtet og uafhængig udvikling.

Er du klar til at blive en del af Rambøll?

Send os din ansøgning, inklusiv et opdateret CV.

Vi er opmærksomme på, at nogle kandidater kun ansøger, når de opfylder alle krav. Men passion og potentiale vejer ofte tungere end et perfekt CV, og Rambølls læringskultur kan hjælpe dig med at vokse i rollen. Så hvis denne rolle lyder som noget for dig, men du ikke opfylder alle kravene, så opfordrer vi dig til at ansøge alligevel. Måske passer du perfekt til denne eller i en anden rolle i vores afdeling.

Ønsker du at vide mere om stilling og arbejdsvilkår, er du meget velkommen til at kontakte direktør Inooraq Brandt på mail: INB@ramboll.gl eller telefon +299 32 40 88.

Ansøgningsfrist: 27/9/2024

Tak for at du overvejede denne mulighed hos Rambøll! Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Arbejd med bæredygtig forandring hos Rambøll i Grønland

Rambøll er en global arkitektur-, ingeniør- og management consulting-rådgivningsvirksomhed. Vi er en fondsejet organisation med mennesker i fokus, grundlagt i Danmark. Vi tror på, at formålet med bæredygtig forandring er at skabe en verden, hvor både natur og mennesker trives. Det er vores udgangspunkt – og det er det som vejleder os i vores arbejde. Vores historie er forankret i en klar vision om, hvordan en ansvarlig virksomhed skal agere, og åbenhed og nysgerrighed er en vigtig del af vores kultur. Rambølls eksperter leverer innovative løsninger på tværs af Byggeri, Transport, Energi, Vand, Management Consulting, Miljø & Sundhed og Arkitektur & Landskab.

Ligestilling, Mangfoldighed og Inklusion

Ligestilling, mangfoldighed og inklusion er grundsten i vores kultur. Hos Ramboll tror vi på, at mangfoldighed er en styrke, og at forskellige erfaringer og perspektiver er afgørende for at skabe innovative løsninger og bæredygtige samfund. Vi arbejder aktivt for at skabe et inkluderende og støttende arbejdsmiljø, hvor alle trives og kan realisere deres potentiale. Vi ved også, hvor vigtigt det er at opnå den rette balance i forhold til hvor, hvornår og hvor meget du arbejder. Derfor tilbyder vi hos Ramboll en høj grad af fleksibilitet til at tilpasse dit arbejde til din individuelle situation. Vi opfordrer alle kandidater uagtet baggrund til at ansøge. Vi hører gerne fra dig, hvis der er nogle tilpasninger, vi kan foretage i rekrutteringsprocessen for at gøre den mere behagelig for dig. Du kan kontakte os på job.advert.accessibility@ramboll.com med sådanne forespørgsler.

Søg denne stilling

Powered by Labrador CMS