Chefkonsulent til direktionssekretariatet i Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Fakta

Stillingstype: Chefkonsulent

Virksomhed: Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Ansøgningsfrist: 23. oktober 2024

Kontakt: Tina Amondsen, på tlf. (+299) 547867

Motiverer det dig at være tæt på topledelsen og den politiske dagsorden på sundhedsområdet? Og har du lyst til at bidrage til at skabe fremdrift og sammenhæng i Det Grønlandske Sundhedsvæsen?

Så har vi en stilling som chefkonsulent i vores direktionssekretariat, hvor du sammen med et hold af dygtige kolleger sikrer en effektiv understøttelse og udvikling af sundhedsvæsenets aktiviteter.

I din funktion som chefkonsulent bliver din rolle, sammen med det øvrige sekretariat, at være omdrejningspunkt for direktionens opgaveløsning. Du skal kunne skabe overblik over organisationens aktiviteter og være på forkant med de strategiske dagsordener i sundhedsvæsenet. Det vil blive dit ansvar at sikre god sagsbehandling og mødeforberedelse samt at levere resultater til tiden.

Du vil være dine kollegers faglige sparringspartner, hvor du både bidrager som sagsbehandler og som fagligt fyrtårn.

Om stillingen

I arbejdet i direktionen vil du varetage den faglige ledelse i direktionssekretariatet. Vi prioriterer sparring højt, og at alle bidrager til den fælles opgaveløsning. Dagene i sekretariatet rummer større projekter, ad hoc-opgaver samt driftsopgaver.

Chefkonsulenten vil bl.a. få ansvar for:

  • At sikre overblik over opgaveløsningen
  • At understøtte gode processer og at tage rollen som proces- og faglig leder
  • At drive opfølgning og være proaktiv på direktionens arbejdsområder herunder råd, udvalg, styregrupper, projekter
  • Kommunikation i form af oplæg og skriftlig/strategisk kommunikation
  • Koordination af direktionssekretariatets opgaveløsning
  • Med udgangspunkt i din viden, være den faglige støtte for dine kolleger
  • Varetage mødeforberedelse for direktøren

Om dig

Du har erfaring fra lignende stilling i en politisk styret organisation og har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på kandidat-/masterniveau.

Som person lægger vi vægt på, at du:

  • Har erfaring med sagsbehandling og processer i en politisk styret organisation
  • Arbejder struktureret og selvstændig samt kan agere faglig sparringspartner for dine kolleger
  • Har gode samarbejdsevner, da du bliver bindeleddet mellem mange interessenter fx medarbejdere, ledelserne og departementet
  • Stortrives i en omskiftelig og travl hverdag

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner, 8 kliniske områder, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

Ansøgning

Startdato: 1. november 2024 eller efter aftale

Ansøgningsfrist: 23. oktober 2024

Kontakt

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og læse om dine faglige erfaringer og kompetencer i relation til stillingens indhold samt din motivation i forhold til at blive chefkonsulent i Det Grønlandske Sundhedsvæsen. Skal du flytte til Grønland, vil vi også gerne læse dine tanker om det.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør, Tina Amondsen, på tlf. (+299) 547867

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Om Naalakkersuisut

Søger du udfordringer og har lyst til at præge hverdagen gennem dit arbejdsliv og være med til at forme fremtiden, så er et job hos Grønlands Selvstyre noget for dig.

Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover er din evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket vigtig.

Grønlands Selvstyre består af en Centraladministration, med mere end 650 ansatte fordelt på flere departementer, samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Grønlands Selvstyre. Centraladministrationens opgave er, at sikre Naalakkersuisut (regeringen) et solidt politisk beslutningsgrundlag, samt at føre de politiske beslutninger ud i livet.

Du kan læse mere om Grønlands Selvstyre på http://www.naalakkersuisut.gl/job

Send ansøgning

Powered by Labrador CMS