Bliv en central del af opbygningen af vores beskyttede café

Fakta

Stillingstype: Kok eller ernæringsassistent

Virksomhed: Kammagiit

Ansøgningsfrist: 16. oktober

Kontakt: Aviaaja Olsen, tlf. +299 36 69 20 eller mobil +299 54 26 75 eller e-mail: avol@sermersooq.gl eller Maja Jensen, tlf. +299 36 69 24 eller mobil +299 55 03 16 eller e-mail: mjen@sermersooq.gl

Er du en passioneret kok eller ernæringsassistent med et hjerte, der banker for at skabe inkluderende og meningsfulde miljøer? Hos Kammagiit leder vi efter en engageret medarbejder til at lede den daglige drift i køkkenet på vores kommende café, som vil udgøre en vigtig del af vores aktivitets- og samværstilbud inden for Handicap og Socialpsykiatriområdet. Arbejdstiden er på 40 timer ugentligt i dagtimerne fra kl. 8-16. Der kan forekomme arbejde udenfor disse tider ved særlige lejligheder.

Du vil spille en afgørende rolle i opbygningen og driften af vores café, hvor vi i første omgang vil have op til tre borgere i beskyttet beskæftigelse. Sammen vil vi starte en mindre café med masser af potentiale for udvikling. Caféen vil være åben for andre boenheder flere gange om ugen, hvor de kan bestille frokost fra vores menukort i dagtimerne.

Da vi er et aktivitets- og samværstilbud, vil erfaring med pædagogisk arbejde være en klar fordel. Vi søger en medarbejder, som kan tilpasse sig og støtte vores borgere med fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser.

Dine ansvarsområder inkluderer:

∙Drift af køkkenet og caféen

∙Indkøb, planlægning af menuer og servering af velsmagende og sund mad

∙At hjælpe med praktiske opgaver sammen med dine kollegaer

Vi forventer, at du:

∙Har en køkkenfaglig baggrund som fx kok/ernæringsassistent

∙Har erfaring med køkkendrift og madplanlægning

∙Kan lave varieret og sund kost

∙Er stabil, samarbejdsdygtig og hjælpsom

∙Har lyst til at arbejde med borgere, der er i beskyttet beskæftigelse

∙Kan fremtidsplanlægge og håndtere uforudsete situationer

∙Er dobbelt sproget på grønlandsk og dansk er en fordel, men ikke et krav

vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 43

Om Kammagiit:

Vi er et aktivitets- og samværstilbud med to afdelinger: én for fysisk handicappede og psykiatri og et aflastningscenter. Aktivitets- og samværstilbuddet holder åbent på hverdage fra kl. 8 - 16 og lukket i weekender og helligdage. Vores aflastningscenter er døgnåbent på hverdage og lukket hver anden weekend. Vi er dedikerede til at støtte borgere med midlertidige behov for pleje i forbindelse med

Straffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Bolig:

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen.

Yderligere oplysninger fås hos:

Såfremt stillingen har din interesse, er du velkommen til at tage kontakt for uddybende oplysninger om stillingen og tilhørende arbejdsopgaver til Leder Aviaaja Olsen, tlf. +299 36 69 20 eller mobil +299 54 26 75 eller e-mail: avol@sermersooq.gl eller til Souschef Maja Jensen, tlf. +299 36 69 24 eller mobil +299 55 03 16 eller e-mail: mjen@sermersooq.gl

Ansøgning:

Ansøgning mærket med Job nr. 997-24, og vedlagt uddannelsesbevis og dokumentation for tidligere beskæftigelse m.v. skal være uploadede inden fristens udløb.

Sådan søger du:

Ansøgninger skal sendes elektronisk, via link nederst på denne side, hvor du kan vedhæfte din ansøgning og CV.

Bemærk:

Vi modtager ikke ansøgninger i papir eller mails, send venligst din ansøgning elektronisk ved stillingsopslaget.

Ansøgningsfrist: 16. oktober 2024

Søg denne stilling

Powered by Labrador CMS