Barselsvikariat som servicemedarbejder til Sermersooq Kredsret i Nuuk

Fakta

Stillingstype: Servicemedarbejder

Virksomhed: Sermersooq Kredsret

Ansøgningsfrist: 2. oktober

Kontakt: Kristine Olsvig, på tlf. +299 36 38 00

”Hvis du er åben og imødekommende, og har lyst til at yde den bedste service, står vi i hvert fald klar til at tage godt imod en ny kollega” 

Din nye arbejdsdag

Som servicemedarbejder bemander du rettens reception, hvorfra du tager imod henvendelser fra rettens brugere såvel borgerne som de professionelle brugere. Du bliver rettens ansigt udadtil, og skal sikre brugerne en god og professionel oplevelse. Vi lægger stor vægt på at behandle alle henvendelser med respekt og på at kunne give alle et fyldestgørende svar.

Du har sans for detaljen, når du sikrer dig, at kredsrettens offentlige områder fremstår pæne og ryddelige. For den rette ansøger vil der være mulighed for lettere kontoropgave såsom ekspedition af sager.

Dine primære opgaver er at:

  • Bemande receptionen og tage imod telefoniske henvendelser fra rettens brugere, og når de fysisk henvender sig i retten.
  • Lettere kontorarbejde såsom oprettelse/arkivering
  • Klargøring og servicering af rets- og mødelokaler.
  • Ad hoc-opgaver

En både professionel og sjov hverdag Kredsretten består af ca. 20 kolleger og er en hyggelig og uformel arbejdsplads, der varetager vigtige sager på professionel vis, men vi glemmer ikke, at det også skal være sjovt at gå på arbejde. Derudover er vi en moderne arbejdsplads med de nyeste arbejdsredskaber, så vi kan levere et godt stykke arbejde. Ydermere er det vigtigt for os, at borgerne har stor tillid til det, vi laver. Og så lægger vi stor vægt på vores værdier, og forventer, at du også kan se dig selv i disse.

· Være moralsk – ”Ileqqorissaarneq”

· Åbenhed og ærlighed

· Ansvarlighed og engagement

· Dialog

· Samarbejde

Flere indgange til dit nye eventyr

  • Det er et krav, at du er stabil og omhyggelig.
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt.
  • Du er venlig og imødekommende
  • Du er fleksibel og har gode samarbejdsevner
  • Arbejdssproget er grønlandsk og dansk, og det vil derfor være en fordel, men ikke et krav, hvis du er dygtig til begge sprog.

Er du interesseret? 

Du skal sende din ansøgning til Retten i Grønland via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen "Søg stillingen" nedenfor.

Ansøgninger sendt pr. mail kommer ikke i betragtning.

Søg stillingen

Vi vil gerne høre om din motivation for at søge stillingen, din uddannelsesbaggrund og tidligere ansættelser. CV, kopi af eksamensbeviser og andet relevant materiale skal uploades sammen med din ansøgning. Vi skal have modtaget din ansøgning senest onsdag den 2. oktober 2024

Ansættelsesproces

Vi holder samtaler løbende. For ansøgere, som ikke er bosiddende i Nuuk, vil der være mulighed for at deltage i en ansættelsessamtale via televideo.

Vikariatet er for perioden 1. oktober 2024 til og med den 30. juni 2025. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og SIK.

Der kan ikke stilles bolig til rådighed.

Vi vil i forbindelse med ansættelsesproceduren med dit samtykke indhente udskrift af kriminalregisteret. 

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til administrerende kredsdommer Kristine Olsvig, på tlf. +299 36 38 00

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingerne uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold mv. 

Powered by Labrador CMS