Alsidig biolog søges til miljøafdelingen på Grønlands Naturinstitut

Fakta

Stillingstype: Biolog

Virksomhed:  Grønlands Naturinstitut

Ansøgningsfrist: 23. september

Kontakt: Karl Zinglersen +299 361200, kazi@natur.gl

Grønlands Naturinstitut, der rådgiver Grønlands Selvstyre, Kommuner og andre instanser i spørgsmål relateret til de levende ressourcer, søger en medarbejder til Afdeling for Miljø og Råstoffer med tiltrædelse 1. november eller snarest derefter.

Arbejdsopgaverne omfatter rådgivning, forskning og monitering af miljøet. Læs mere om afdelingen og Grønlands Naturinstitut her: www.natur.gl.

Arbejdsopgaver

Som medarbejder i Afdeling for Miljø og Råstoffer vil du sidde med opgaver, der vedrører miljøeffekter af råstofaktiviteter og monitering af effekter af klimaforandringer.

Dit fokus vil være miljø og natur i fjordområder og kystzone, f.eks. det bentiske miljø, havfugle, havpattedyr, fisk mv.

Det forventes, at du deltager i:

  • Screening og evaluering af de miljømæssige aspekter i ansøgninger fra råstofindustrien.

  • Rådgivning af Grønlands Selvstyre om miljømæssige forhold relateret til andre aktiviteter.

  • Samarbejde med vores samarbejdspartnere inden for miljørådgivning.

  • Feltarbejde i forbindelse med afdelingens opgaver.

  • Projekter, der relaterer til afdelingens arbejde.

Afdelingens medarbejdere indgår i flere forskellige internationale arbejdsgrupper, og du kommer til at samarbejde med forskere fra Grønland, Danmark og andre lande.

Kvalifikationskrav

Vi søger en medarbejder med en videregående, akademisk uddannelse med naturvidenskabelig baggrund, biolog, miljøingeniør el.lign. og gerne med erfaring relateret til miljørådgivning. Ansøger skal have kendskab til et eller flere af afdelingens arbejdsområder.

Kendskab til det grønlandske sprog og samfund er en fordel, men ikke en forudsætning.

Tjenestestedet er Nuuk. Der må påregnes nogen rejseaktivitet i forbindelse med feltarbejde og møder.

Arbejdstiden er 40 timer ugentligt.

Nærmere oplysninger om stillingen kan indhentes hos konstitueret afdelingschef Karl Zinglersen +299 361200, kazi@natur.gl.

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Send ansøgning

Powered by Labrador CMS