TUSASS logo

Afdelingsleder for Core-Access-IMS

Fakta

Stillingstype: Afdelingsleder

Virksomhed: Tusass

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Kontakt: Kim Hammond Zinck tlf. +299 38 94 94

Tusass har fokus på levering af telekommunikationstjenester af høj kvalitet. Som led i dette fokus søger vi en afdelingsleder til tjenesteafdelingen med ansvar for Tusass’ tjeneste- og core-systemer og herigennem det tekniske ansvar for en stor del af selskabets tjenesteportefølje. Systemerne inkluderer det samlede mobile netværk, vores Voice-Over-IP-platform samt vores Access-platforme og derfor skal være i tæt samarbejde med afdelingen service provider netværk.

Forventningerne til afdelingslederen

Du er motiverende og tager ansvar for den daglige ledelse af driftsmedarbejder i afdelingen som bestående af 6 dygtige medarbejder. Vi forventer at du er af natur er opsøgende, proaktiv og er god til igangsættelse uden at bryde de aftalte mål og deadlines. Har en struktureret og systematik tilgang og har en analytisk sans med henblik på optimering.

Som kompetencer forestiller vi os at du:

  • Har en længerevarende uddannelse, f.eks. ingeniør
  • Har en bred telekommunikationsforståelse -og erfaring, gerne inden for udvikling og drift af mobile netværk
  • Har erfaring med ledelse af højt kvalificerede medarbejdere, herunder at inspirere til udvikling/optimering af afdelingens daglige drifts- og vedligeholdsopgaver
  • Kan formidle komplekse løsninger på en let og forståelig måde som kan være med til at skabe forståelse for videre behandling.
  • Behersker dansk og engelsk på højt niveau. Grønlandsk vil ydermere være en fordel.
  • Har en god evne til at skabe samarbejde i dit team og med organisationen som helhed, hvor resultater og succeser fejres.

Du kan forvente

Hvis du har kvalifikationerne, kompetencerne og mod på en udfordring, så kan vi til gengæld give dig gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi. Der er rige muligheder for faglig og personlig udvikling. Rette kandidat tilbydes jobbet med en lønpakke efter kvalifikationer.

Spørgsmål: 

Er du interesseret og ønsker yderligere oplysninger kan du kontakte Afdelingschef Kim Hammond Zinck tlf. +299 38 94 94

Ansøgning og samtaler: 

Upload din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter via denne side. Tusass behandler indkomne ansøgninger løbende og forbeholder sig retten til at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Tusass 

Under visionen ’Tusass bringer verdenen tættere på – og os tættere på hinanden’ arbejder selskabets ca. 350 medarbejdere på at etablere og sikre moderne kommunikationsinfrastruktur i hele Grønland. 

Læs mere på www.tusass.gl

Søg denne stilling

Powered by Labrador CMS