1-2 fuldmægtige/studentermedhjælpere søges – Med mulighed for færre end 40 timer om ugen og en tidsbegrænset ansættelse

Fakta

Stillingstype: Fuldmægtige/
studentermedhjælpere

Virksomhed: Ledelsessekretariatet

Ansøgningsfrist: 26. september

Kontakt: Aviâja Mørch Amondsen på telefon nr. 34 52 52 eller via e-mail avma@nanoq.gl

Kunne du tænke dig at udforske dine muligheder og prøve dine kompetencer af hos os?

Kunne du også tænke dig at få erfaring i politiske beslutningsprocesser fx Inatsisartuts samlinger, sager til Naalakkersuisut, sagsbehandling og offentlig forvaltning og forskellige IT-værktøjer?

Så er det dig, vi har brug for i departementets Ledelsessekretariat.

Ledelsessekretariatet mangler 1 eller 2 kolleger til teamet, som kan tiltræde 1. oktober 2024 eller snarest efter aftale.

Om stillingen

Ledelsessekretariatet er én ud af 4 afdelinger i departementet, som varetager de departementale opgaver inden for områderne bolig og infrastruktur. Afdelingen består af 6 medarbejdere og er en stabsfunktion i departementet.

Som et eksempel på opgaverne i afdelingen, kan nævnes koordinering og ekspedering af henvendelser til departementet og til Naalakkersuisoq, sager til og fra Naalakkersuisut og Inatsisartut, post, høringer, oversættelser, kvalitetssikring, arkivføring, projektledelse og udviklingsopgaver inkl. workshops, fremlæggelser og sidemandsoplæringer af interne instrukser, retningslinjer, arbejdsprocedurer og vejledninger fx vedr. sagsbehandling, indkøb, service, personalearrangementer, m.m.

Vi leder efter fuldmægtige/studentermedhjælpere, der sammen med afdelingens medarbejdere og departementets ledelse, kan varetage en central funktion i koordineringen af departementets sager og serviceringen af Naalakkersuisoq, i tæt samarbejde med øvrige medarbejdere i departementet.

Du har mulighed for at blive fastansat eller ansat i en tidsbegrænset periode, og med 40 timer eller færre om ugen. Dine arbejdsopgaver vil således blive tilpasset til din arbejdstid og kompetencer og samspil herom med teamet.

Vi forventer, at du har de fleste af de følgende kvalifikationer og kompetencer:

  • At du har eller er i gang med en relevant faglig uddannelse.

  • At du behersker grønlandsk og dansk på et højt niveau i såvel skrift som tale, og engelsk på samtaleniveau.

  • At du er imødekommende og har gode samarbejdsevner.

  • At du er god til at kommunikere såvel mundtligt som skriftligt.

  • At du er glad for struktur og system.

  • At du kan lide at arbejde med kvalitetssikring og har øje for små detaljer.

  • At du har gåpåmod og er omstillingsparat.

  • At du har kendskab til grønlandsk kultur og samfund.

Vi tilbyder:

  • Et arbejde, der er tæt på den politiske beslutningsproces.

  • Et uformelt arbejdsmiljø med korte kommandoveje og engagerede kolleger, der sætter en ære i at holde et højt fagligt niveau.

  • Et foranderligt arbejdsmiljø.

  • Personlig og faglig udvikling.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Aviâja Mørch Amondsen på telefon nr. 34 52 52 eller via e-mail avma@nanoq.gl.

Ønsker du yderligere information om Grønlands Selvstyre, kan du læse mere på Naalakkersuisuts hjemmeside www.naalakkersuisut.gl

Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende.

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke ”Send ansøgning”.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

Send ansøgning

Powered by Labrador CMS